Jep, weer een week voorbij!! Had ik al gezegd dat het een drukke maand is?! Mocht je mij niet geloven, lees gerust even mee hihi.

Oudergesprek

Het lijkt wel of alles en iedereen een vergadering in ‘het nieuwe jaar’ wil plannen; september dus! Wij hadden een oudergesprek op school bij de jongens; een kennismakingsgesprek. Interessant, ik vind het toch leuk om te weten bij wie mijn kids zo’n beetje de hele week zitten. Dit keer vertelden wij vooral over de jongens; stipt binnen 10 minuten. Best knap toch, ik kan wel uren over ze doorgaan hihi.

Kapper

Woensdag begon ik weer met logopedie van de oudste en had ik daarna een drukke dag in de winkel, met een feestje en veel andere dingen. Aan het eind van de middag ging ik met de jongens naar de kapper; want komende maandag moeten ze op schoolfoto! En dan moet je haar wel goed zitten! Ik heb een keer gehad dat ik er niet aan toegekomen was, en eigenlijk irriteer ik mij nog aan die foto, erg he?! Gelukkig vinden ze het nooit erg om naar de kapper te gaan en als beloning kregen ze een spekje!

Ladies night

‘s Avonds was er wat tijd voor ontspanning voor mijzelf; ik ging met een aantal vriendinnen naar de Pathe Ladies Night! Dit keer was de film Doris aan de beurt; wat een heerlijke film!! Blijkbaar is het ook een serie, maar die heb ik nog nooit gezien. De film is een feest der herkenning en op sommige punten kun je alleen maar denken ‘pfff… zo erg is het dus allemaal niet, het kan nog veel erger!!’ De film Doris is wat mij betreft een echte aanrader en de Ladies Night was ook gezellig.

Dag van de Leidsters

Donderdag was het Dag van de Leidsters en omdat ik in de Ouder Commissie zit, had ik hier al veel werk aan gehad. In de ochtend brachten wij onze knutsels naar de bso en het kdv, waar de leidsters natuurlijk erg blij mee waren! Nog geen uur later kwam het nieuws dat er in Oss een vreselijk drama was gebeurd met een stynt en kinderen van de bso…. Ik was hier helemaal onderste boven van… Mijn oudste rijdt ook wel eens mee in de stynt… wat hij trouwens geweldig vind, maar je beseft je wel dat hem ook zoiets had kunnen gebeuren. Eigenlijk kan ik verder schrijven hoe erg ik het vind, heb gewoon tranen in mijn ogen.
‘s Avonds hadden wij toevallig vergadering van de OC, waar we het er natuurlijk ook nog uitgebreid over hebben gehad. Onze opvang heeft er voor gekozen om de stynt voorlopig niet te gebruiken. Ongeacht of het probleem bij de stynt ligt, voor nu vind ik het een veiliger gevoel. Eigenlijk heb ik de hele week stil gestaan bij het drama, zo geen woorden voor…

Werken werken

Vrijdag werkte ik ook in de LEGO winkel, langer dan normaal zelfs. Het was een speciale herfstkoopavond bij ons in het winkelgebied, dus wij waren ook open. Stiekem vond ik het wel jammer; want hierdoor kon ik niet naar de housewarming/ verjaardag van Marstyle! Beetje een beetje balen zeg maar…

Wedstrijden

Zaterdag begon weer met een feestje in de winkel en daarna gingen wij gelijk door naar de basketbalwedstrijd van Alec en Ryan. Ik moest tafelen, dat wil zeggen de tijd/ score bij houden van de wedstrijd. Op zich wel grappig om te doen, maar ook wel intensief. Alec had een goede wedstrijd en heel vaak gescoord; dat kon ik nu op zich goed zien hihi. Ryan vond het wat lastig dat hij de bal niet zo vaak kreeg; hij heeft ook nog niet zoveel wedstrijden gehad. Oefening baart kunst, maar dat is makkelijk gezegd he.
Daarna reden wij gelijk door naar de Intertoys voor het NK LEGO bouwen, maar hier bleken wij net te laat te zijn! Ik dacht dat het tot 17u zou duren, maar op zaterdag duurde het tot 16u…. 🙁 Grote teleurstelling dus, vooral omdat het de laatste dag was. Als schrale troost gingen wij bij de Burger King eten en daarna lekker naar huis…. Ik was gesloopt, dus ik deed nog even een dutje voor de avond begon 😉

Lekker spelen

Wat een pokkeweer was het vandaag! Tijd om heerlijk te spelen! Ryan en ik begonnen de dag trouwens met zwemles… altijd fijn. Het schiet nog niet echt op en vandaag was er een invaljuf. Ook niet echt fijn.
Verder had Ryan wel geluk; er kwam een vriendje spelen, bijna de hele dag! En nog was het te kort hihi. Ze keken de basketbal film Space Jam, omdat Ryan dat heel graag wilde. En ze speelden met de LEGO. Alec speelde vandaag vooral met de kapla en maakte bijvoorbeeld een hele hoge toren.
Nadat het vriendje werd opgehaald gingen we snel nog naar een verjaardag; waar de jongens tussen de buien door nog lekker buiten speelden. Het was weer een fijn weekend!!