Schoolfoto’s… vind jij het ook zo leuk dat ze ieder jaar gemaakt worden? De pasfoto’s of portretfoto’s van de kinderen, maar zeker ook de klassenfoto. Maar ja, wat doe je er eigenlijk mee?! Daar heb ik nu het antwoord op!

Op de foto

Ieder jaar in september is het weer zover; dan gaan mijn stoere mannetjes op de foto. Natuurlijk vinden wij het gaaf als ze leuk op de foto te staan, zie hier onze tips voor een leuke schoolfoto. Om het jaar mogen ze ook samen op de foto; dat is helemaal een beetje feest voor mij als mama 😉 De klassenfoto vind ik ook leuk! Als ze in groep 1 of 2 zitten, dan kun je ook eens op je gemak kijken wie er nu eigenlijk in de klas zitten. En de namen vragen hihi, want die weet ik echt niet altijd. Vanaf groep 3 zitten ze bij ons in een redelijk vaste klas en dus weet ik de namen van de kinderen wel. Maar ook dan blijft de groepsfoto heel erg leuk. Waar laat jij de groepsfoto en pasfoto van de kinderen?

De oplossing: Mijn schoolfoto’s

Wij hebben de oplossing; het fotoboek Mijn schoolfoto’s van Have to Have! Dit is een fotoboek speciaal voor alle klassenfoto’s. Er is ruimte voor de groepsfoto’s en jouw grote pasfoto’s. Hier kun je natuurlijk ook een andere foto plakken. Je hebt dan dus echt een compleet overzicht.Aan het begin van het fotoboek is er ruimte om alle pasfoto’s naast elkaar te plakken; leuk om zo het verschil door de jaren heen te zien!!

Vul hem in

Het ‘Mijn schoolfoto’s’ fotoboek heeft 38 pagina’s en er is ruimte voor 2 peuterjaren, 8 basisschooljaren en 6 middelbare schooljaren. De groepen kun je zelf invullen, dus als je een groep dubbel hebt gedaan of juist meerdere foto’s van bijvoorbeeld het kinderdagverblijf hebt, dan is dat geen probleem. Het boek zit er fris en verzorgd uit; je krijgt gelijk zin om het in te vullen! Als de kinderen wat jonger zijn dan kun je het boek voor ze invullen. Maar ik kan mij ook voorstellen dat het een leuk afscheidscadeau van groep 8 is bijvoorbeeld, waarbij kinderen het zelf kunnen invullen. Bij de groepsfoto’s kun je ook de namen van de kinderen invullen, al is dat wel wat krap als je in een grotere klas zit.

Conclusie

‘Mijn schoolfoto’s’ is echt een boek wat je moet hebben! Als de kinderen wat groter zijn, dan is het heel leuk om terug te kijken. Helemaal leuk om met je kinderen of kleinkinderen te doen; het is natuurlijk altijd leuk om te zien dat mama of opa ook op school hebben gezeten. Daarom is het ook leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als iemand klaar is met afstuderen of als iemand 50 jaar wordt. Een fotoboek om te bewaren!