Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje…. het moment dat mijn kinderen jarig zijn! Zo’n 2 maanden van te voren word ik dan al een beetje zenuwachtig; wat doen we met het feestje, wat geven we cadeau. Stress stress dus haha. Over zo’n drie weken is het weer zover; help; mijn kinderen zijn bijna jarig!

Dubbele stress

Al eerder had ik het er over; mijn zoons schelen 3 dagen; dat is niet veel dus. Ook zijn ze begin juli jarig; persoonlijk vind ik dit ook geen handige tijd zo aan het einde van het schooljaar. De ene keer zijn ze in het begin van de vakantie jarig en dit keer zijn ze in de laatste schoolweek jarig. Het is dus in ieder geval altijd trakteren in de laatste schoolweek; een periode dat iedereen er wel een beetje klaar mee is. Behalve Martine; want die mag nog voor twee jongens traktaties en kinderfeestjes regelen; en natuurlijk de verjaardag zelf!

Wat te doen

Ieder jaar is het weer zo’n gedoe; wat doen we met de feestjes. Wie nodigen wij uit, wie niet en wat gaan we doen! Op de een of andere manier weet ik het voor de jongste altijd wel; en is het bij de oudste weer een gedoe. Hij zit in een hele kleine klas (11 kinderen), dus nodig je dan de hele klas uit met een goedkope activiteit, of 8 kinderen en dus maar 3 niet…. Het afgelopen jaar hebben we daar zo over lopen twijfelen en toen het eindelijk zover was en we besloten hadden om te gaan lasergamen, was alles vol….

Kinderfeestjes

Dit jaar heb ik het een stuk meer op orde! Ryan wordt 7 jaar en gaat met zijn vriendjes naar een bouwspeeltuin; hutten bouwen! Alec wordt 9 en wil met de hele klas gaan Lasergamen in het park… ook stoer! Het feestje van Ryan is helemaal in orde; de ouders heb ik een tijdje geleden al de datum doorgestuurd via de app en van de week gaat hij de uitnodigingen uitdelen. Jaaa… die heb ik zelfs al klaar!
Voor Alec moet ik de kinderen nog wel uitnodigen; dat staat voor vandaag op de planning 😉 Hij wil verder geen uitnodiging; dus dat wordt gewoon een berichtje naar de ouders. Uitgebreide verslagen over de feestjes volgen nog!

Cadeaus

De cadeaus; want ohoh, ze hebben genoeg wensen. Een nieuwe telefoon, een camera, een drone, het kan allemaal niet op! Kleine wensen zijn ze niet zo goed in hihi. Hoewel ze ook een abonnement op de Donald Duck willen (of de verlenging eigenlijk) en die is ook al aan oma gevraagd. Op zich vind ik een drone nog wel een optie, maar ja, welke?? Daar ga ik mij dus eens goed in verdiepen!

Traktaties

En dan de traktaties; ja, ze weten al wat ze willen! De hamburger traktatie van vorig jaar! Op zich hoeft dit van mij niet zo, maar volgens de heren was dit écht de beste traktatie ooit en moet het dit jaar dus daarom weer!! Waar is de tijd gebleven dat ze gewoon een ijsje wilde trakteren….. Ik weet nog niet zeker of ik hier in mee ga, misschien kan ik ze met iets anders overtuigen. Zondag 8 juli is de jongste jarig en dan vieren wij het ook. Voor je het weet is het alweer zover!