Ja, hier in dit huis zijn wij gek op gadgets! Papa is niet degene die er het meeste vanaf weet, dat is mama en die jongens kijken het goed af hihi. Dus toen smartphonehoesjes.nl vroeg of zij ons een goodiebag mochten sturen hoefden wij niet lang na te denken!

Over smartphonehoesjes

Laten wij eerst eens kijken wat smartphonehoesjes.nl is! Zo te zien is het een hele gave webshop waar je onder andere slaagt voor jouw hoesje of tablet hoes. Maar ze hebben meer; speakers, powerbanks, oordopjes… eigenlijk alles wat je nodig hebt bij jouw smartphone. In de #getitcovered goodybag blijkt trouwens ook dat ze echt heel veel in het assortiment hebben; zal ik je maar snel meer vertellen over de goodiebag?!

#getitcovered tas

Het is echt altijd leuk om een tas vol verrassingen uit te pakken! Deze extra bijzonder door de vele gadgets, zoals een handige usb autolader en een spinner. Ik dacht dat die al helemaal uit waren, maar hij werd gelijk door de oudste uit mijn handen gegrist…. hij moest hem even testen! (hij is goedgekeurd trouwens 😉 De powerbank die er in zit komt ook altijd goed van pas, vooral met de vakantie die voor de deur staat. Ook zat er een audio kabel jack-jack, die je bijvoorbeeld in de auto kunt gebruiken.

En nog meer

Nee… dat was nog niet alles…. ook zaten er oordopjes in, waar de oudste ook gelijk mee vandoor ging. De jongste ging er vandoor met de popsocket, waardoor je de telefoon handig vast kan houden en een vriendinnetje ging er vandoor met de fashion chick stickers. Lekker dan haha.

Activity tracker

En toen zag mijn man de er ook een hele fijn activity tracker bij zat. Ok, die was ik dus ook gelijk kwijt; want die stond al een tijdje op zijn lijstje. Snap ik, want deze activity tracker houdt alle statistieken, zoals slaapkwaliteit, afgelegde afstand en verbrande calorieën bij. De resultaten zijn eenvoudig terug te zien op de tracker of in de app op de smartphone, klinkt ideaal toch? Dat gaan wij eens uittesten.

Voor mijzelf

Of er ook nog iets voor mij bijzat? Jazeker, een cadeaubon!! En dat komt goed uit, want ik wil nog een nieuw iPhone 8 hoesje ontwerpen. En daar blijven ze dus verder vanaf hihi.

Ben jij gek op gadgets?! En welke gadget zou jij nog graag willen hebben?