Voor je het weet is het weer zomervakantie en dit jaar gaan wij ons goed voorbereiden! Onze jongste heeft autisme en wij merken dat het gewoon echt fijner is als hij weet waar hij aan toe is.  Onze vakantie hebben wij al geboekt én ik heb nog wat bucket list wensen! Lees je mee?

Vakantie naar New York

Eigenlijk begint onze zomer al in de mei vakantie; wij gaan New York met onze tiener! De jongste gaat niet mee, dat wil hij niet. Dat vind ik best lastig, maar het is niet anders. Hij gaat een week bij oma logeren en dat vind hij ook erg leuk. Al is een week wel lang. We gaan er in ieder geval een mooie tijd van maken met onze oudste, met heel veel leuke uitjes!

Vakantie naar Luxemburg

En dan de zomervakantie; die begint vroeg voor ons dit jaar! We gaan gelijk de eerste week en dat betekent dat allebei de jongens dit jaar jarig zijn tijdens onze vakantie! De laatste jaren zijn wij naar Frankrijk geweest, maar dit jaar gaan wij naar Luxemburg. De jongste mocht kiezen en hij wil naar Luxemburg omdat het het rijkste land van Europa zou zijn. Daarbij is het goed aan te rijden met de auto; ook heel fijn.

Wat staat er nog meer op de bucketlijst

New York en Luxemburg zijn dus al geboekt, maar er staan ook nog wat uitjes op de bucketlijst. We gaan wel kijken hoe ver wij dit jaar komen!

  • Met de jongste wil ik ook nog een nachtje ergens heen. Hij wil graag naar Leiden; dat vind hij een leuke naam 😉 Voor zo’n nachtje kijk ik graag op Voordeeluitjes en ik zag al wat leuke dingen staan.
  • Ons favoriete uitje als het +30 graden is; GlowGolf! GlowGolf Capelle zit het meest dichtbij voor ons; maar bij ook GlowGolf Rotterdam en Schiedam zijn wij wel eens geweest! Vooral als het buiten zo warm is; even lekker bijkomen!
  • Terugkerend iedere vakantie; Jumpen! Wij gaan graag naar 39 JumpStreet in Rotterdam. Lekker dichtbij en niet zo heel groot. De oudste vind hem eigenlijk wat saai, maar voor de jongste is hij precies uitdagend genoeg. We gaan dus een uurtje en lekker op tijd zodat het nog rustig is. Succes verzekerd!
  • Jaren geleden gingen wij naar Jurassic Golf (klik hier voor kaartjes met korting); sinds een tijdje is dit uitgebreid met Dino Experience Park! Kaartje kun je hier met korting kopen; wij hebben het nog op ons lijstje staan!
  • Vorige zomervakantie zijn wij een dagje naar de Efteling geweest en dit jaar ik met de oudste een dagje naar Movie Park Germany. De laatste keer dat ik ben geweest heette het nog Warner Bros Movie Park, dus dat is alweer even geleden 🙂