Jaja, het gaat echt gebeuren. Onze tiener van 13 jaar kijkt er al een jaar naar uit; in de mei vakantie gaan wij een stedenreis naar New York City maken! Dat is gaaf; voor hem en zelf vinden wij het ook heel erg leuk.

De komende tijd gaan wij ons heel goed voorbereiden op deze reis; wij nemen jullie heel erg graag mee!

Stap 1; het boeken van de reis

Ok, dus we gaan naar New York; yes. Maar waar boek je de reis? Zoveel keuze, niet normaal. Om eerlijk te komen wij vrij snel bij Prijsvrij uit en dat ziet er goed uit. We lezen de omschrijvingen en reviews van de hotels en ja, dat ziet er eigenlijk ook allemaal wel goed uit. Wat wij wel belangrijk vinden, is dat het hotel in het centrum is, dus niet in een buitenwijk. En het hotel moet airco en een lift hebben.

We zien het hotel Yotel en ja, goede reviews en ook best veel! Die kunnen niet allemaal nep zijn 😉 De prijs valt ook in het budget, dus dit gaat hem worden!
Daarna moeten wij de vlucht kiezen. Het vertrek is alleen vanaf Schiphol en daar heb ik mixed feelings bij. De laatste tijd zijn er tenslotte veel problemen geweest en die worden voor de mei vakantie weer verwacht. Duimen dus maar! We kiezen het goedkoopste ticket en…. boeken maar! Dat was de eerste stap, New York City, here we come!

 

Wat hebben wij genoten van onze reis naar New York! En het was heerlijk met onze tiener; echt! Maar sommige dingen konden we niet doen, en die blijven dus op het lijstje staan.

  • rooftopbar, bijvoorbeeld een brunch
  • Speak easy verborgen bar