Het is januari; een nieuw jaar! En… we gaan er een mooi jaar van maken; dat beloof ik mijzelf alvast! Het wordt vast ook weer een druk jaar, maar dat is niets nieuws. Het is zelf een jaar met een todo list, jaja! Ben je benieuwd wat er dit jaar zeker op ons lijstje staat?!

Nieuwe kozijnen

Ons huis, waar wij zo’n 14 jaar wonen, is alweer 20 jaar oud. Op zich niet zo oud voor een huis natuurlijk, maar wij hebben echt al jaren last van houtrot. Heel irritant, dat kan ik je wel verklappen. Daarom hebben wij besloten om voor nieuwe kozijnen te gaan, kunststof kozijnen om precies te zijn. De komende maanden gaan wij ons hier eens goed in verdiepen, want daar komt wel wat bij kijken. Het is ook een hoop geld, dus daar denken wij zeker niet te licht over. To be continued!

Nieuwe voortuin

De gemeente heeft besloten dat de hele straat opgehoogd moet worden; inmiddels zitten wij al een maand of 2 in een soort van bouwput…. Het gevolg hiervan is dat ons voortuin ook opgehoogd moet worden; want het ziet er zo echt niet uit. Daarbij hebben wij een parkeerplek in de voortuin, maar door het hoogteverschil gaat dat nu niet. Op dit moment hebben wij steentjes in de tuin, maar heel blij zijn wij hier niet meer. Dat zou betekenen dat wij nieuwe tegels zouden moeten, maar ja, dat geld besteden wij liever aan iets anders (ook gezien de kozijnen). Lastig lastig; wij komen er op terug haha.

Disneyland Parijs

Met mijn verjaardag kreeg ik een jaar abonnement op Disneyland Parijs, zo gaaf! Er moeten daarom dus wel wat bezoekjes op de agenda komen, niet? Disneyland heeft iedere zoveel maanden een nieuwe thema; zoals Halloween, kerst, maar ook is het bijvoorbeeld een Superhelden periode. Ieder ‘seizoen’ wil ik mee maken; dat wordt dus een hele planning!

Op vakantie

Ja…. natuurlijk willen wij ook op vakantie in de zomer! Gezien de eerder genoemde jaarpas van Disneyland Parijs, hebben wij besloten om dit jaar eens naar Frankrijk te gaan; zodat wij het kunnen combineren. Ook dit moeten wij nog uitzoeken, maar het is ook even kijken wanneer wij kunnen gaan ivm de winkel. Dat is wel eens lastig; dat je niet zomaar vakantie kunt nemen wanneer het je zelf uitkomt. Maar goed, die vakantie komt er!

Uitjes