Misschien herken je het wel; soms begrijp ik het gewoon allemaal even niet meer! Het zal wel een generatiekloof zijn of misschien word ik gewoon oud. Even voor de duidelijk; ik nog helemaal niet zo oud hoor, al vinden mijn kinderen dat natuurlijk niet πŸ™‚ Ben je benieuwd welke dingen ik gewoon niet meer snap?!

Minecraft

Ja inderdaad, Minecraft! Een spel dat door Γ©cht heel veel kinderen wordt gespeeld, waaronder die van mij. Of misschien spelen ze geen Minecraft maar een goedkopere (gratis) versie op hun tab, ik vind het allemaal hetzelfde. Ze bouwen hele huizen, kastelen, voetbalvelden; alles wat er maar in ze opkomt. Ze hebben hier ‘iets’ voor nodig en… ach, ik kan gewoon niet uitleggen hoe het spel werkt! Ik kan mij eigenlijk ook niet voorstellen dat het spel zo verslavend is, maar ja, dat is het dus blijkbaar wel πŸ™‚ Ken jij het spel?

Vloggen

Als mijn oudste met zijn neefjes is dan heeft er standaard wel iemand een telefoon bij zich en dan wordt er gefilmd. Sorry, een vlog gemaakt! “Yo lieve mensen, tof dat jullie kijken naar een nieuw filmpje van…” , zo beginnen alle filmpjes. Ze laten zien hoe goed ze met bottle flip zijn (bottle flip? ik kom er nog op terug), welke moppen ze weten en hoe goed ze kunnen voetballen in huis. En dat vinden alle 5 viewers (jaja πŸ˜‰ blijkbaar erg interessant! Pas wilde mijn zoontjes een Oreo challenge filmen, dat vond ik dan wel weer grappig. Maar dat komt waarschijnlijk door de Oreo’s haha.

Bottle flip

Ja, bottle flip… gooi je flesje omhoog en zorg dat hij weer recht staat als hij op de grond komt. Ofzo. Geef ze een flesje, welk flesje dan ook, en het gaat de lucht in. Dus ook een vol flesje met cola of sinas πŸ˜‰ En zo zijn er natuurlijk nog veel meer rages waar ik gewoon niets meer van weet of die ik van mijn kinderen leer. Sommige vind ik leuk en van andere begrijp ik dus niets. Hebben jullie dat ook?!

PS… die rage van de Rubik cube heb ik trouwens ook nooit begrepen hihi.