De winactie is inmiddels afgelopen… en de winnaar is… Marguerita!! Gefeliciteerd! Wil je ons even mailen op info@supermoms.nl 🙂 

Jaa… het is bijna Sinterklaas! En bij Sinterklaas horen… cadeautjes. Om alvast in de Sinterklaas stemming te komen; hebben wij vandaag een leuk cadeautje; wij doen mee met de Snterklaas Hop!

Sinterklaas Hop

Ik hoor je denken; Sinterklaas Hop? Wij vinden ons blog Supermoms.nl een geweldig blog, maar er zijn natuurlijk veel meer leuke mamabloggers! En om je kennis te laten maken met een aantal leuke mamabloggers in Nederland en Belgie; doen wij mee aan de Sinterklaas Hop. Dit is niet alleen een manier om veel nieuwe blogs te leren kennen; bij iedere deelnemer van de Bloghop kun je een leuke prijs winnen. Dat klinkt goed toch?

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs. Als het goed is ben je via MetMirjam naar ons blog gehopt. (Of je bent gestart op ons blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt.) Ik verwijs je nu door naar de blog van Poldermama.nl en zij verwijst jou weer door naar een volgende mamablog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht. En als het goed is aan veel winacties mee kunnen doen!

Onze winactie

Ook bij Supermoms.nl maak je kans op een prijs; een hele leuke al zeg ik het zelf! In samenwerking met eenkadovoor.nl maak je namelijk kans op een Minions rugzak en op een doosje PlusPlus. Leuk voor jongens en meisjes; en het past vast nog wel in de zak van Sinterklaas! Hoe je kans maakt? Laat hieronder een reactie achter dat je wilt winnen. Meedoen kan tm 26 november; in de week hierna wordt de winnaar bekend gemaakt. Oh en ken je PlusPlus niet? Hier lees je onze PlusPlus review!
Als je ook ook wilt liken op Facebook en/of Instagram; hier hebben wij ook regelmatig leuke prijsvragen!

Poldermama.nl

En dan nu snel naar de blogs waar je zeker kennis mee moet maken; we beginnen met Poldermama.nl. Poldermama is het blog van Iris VandeVoort Donkersloot. Ze omschrijft zichzelf heel mooi; eestal nuchtere mama: Iris, 34 jaar, docent, getrouwd met Job, moeder van een dametje en een heertje en uitlaatservice van Pluk onze bordercollie. Haar artikelen zijn heerlijk om te lezen; zoals haar Sinterklaas snoeplijst (ik krijg er trek van!) en een artikel met sinterklaas lunch ideeën; te leuk gewoon!  Er staan ook herkenbare artikelen op; zoals over wie er de baas is over de kleding; mama of dochter. Doet mij gelijk denken aan mijn blog over dat de oudste in de herfst in een korte broek naar school ging 🙂
Ben je benieuwd naar welke mooie en leuke blogs Iris nog meer schrijft en naar welke winactie ze heeft? Neem dan snel een kijkje bij Poldermama.nl!

MetMirjam

Misschien kom je via MetMirjam op mijn website en zo niet; dan is het natuurlijk zeker nog een aanrader! MetMirjam is het blog van Mirjam; mama van Fiene (2 jaar) en vrouw van Michiel. Op haar blog vertelt ze alles over recepten, ervaringen, aankopen, ideen en wat er verder nog in haar (gezins)leven voorbij komt. Leuk en afwisselend dus. Als ik even naar haar laatste blogs kijk, dan zie ik bijvoorbeeld leuke cadeautips voor Sinterklaas; en dat komt nu wel mooi uit natuurlijk! Ook grappig; het blog ‘Een ochtend net als mama‘, heerlijk geschreven. En herkenbaar; al heb ik zelf 2 jongens hihi. Ben je benieuwd naar welke mooie en leuke blogs Mirjam nog meer schrijft en naar welke winactie ze heeft? Neem dan snel een kijkje bij MetMirjam!

 

Deze Sinterklaas hop werd overigens bedacht en georganiseerd door Yvonne van Kidzblogger, waarvoor dank!