Hier in Huize van der Haven kijken wij met heel veel plezier naar Heel Holland Bakt! Ik vind het heerlijk om naar het gekluns van de bakkers te kijken en kan genieten van de mooie baksel. Onze oudste gaat hier zelfs nog wat verder in; hij wil ook taarten bakken!

Taarten bakken

Dat klinkt natuurlijk prima; ware het niet dat ik zelf niet zoveel heb met het bakken van taarten. Koken daarentegen vind ik wel weer leuk, maar taarten, ik sla ze liever over. Maar Alec wilde perse taarten bakken en hij mocht van mij wel aan de slag, met van die kant en klare pakjes. Daar komen best smakelijke taarten uit; maar Alec wilde meer. Echt taarten bakken, vanaf het begin!

Kinderbakboek

Dus toen hij het Kinderbakboek van Heel Holland Bak kreeg, sprong hij een gat in de lucht! Want hier kon hij echt mee aan de slag! Het is een mooi kookboek; duidelijk en kleurrijk. Het doet mij wel wat denken aan het kookboek van Shane Kluivert. Groot verschil; hier staan alleen taarten in; mooie taarten!

Aan de bak