Wat hoort er bij lekker weer? Een zwembadje in de tuin, met waterpistooltjes spelen én als het echt een feest is; een waterballonnen gevecht! Maar laten we eerlijk zijn; het vullen van die waterballonnen is best een klus en als ouder ben je altijd de klos. Zouden Bunch-o-Balloons de oplossing zijn? Wij testen het uit!

Bunch-o-Balloons

Bunch-o-Balloons is een tros waterballonnen; die je heel makkelijk in 1x vult. Sluit ze aan op de kraam of tuinslang en binnen 1 minuten zouden ze gevuld moeten zijn. Misschien nog wel belangrijker; daarna schut je de ballonnen er af en je hoeft ze dus niet zelf te knopen! Wij kregen van Bunch-o-Balloons de vraag of ze wilden testen; nou, dat hoefden ze natuurlijk geen twee keer te vragen![egg id=”3″]

Hoe het werkt

Het setje Bunch-o-Balloons wat je krijgt, bestaat uit 3 trossen met 35 ballonnen; in totaal krijg je dus 105 waterballonnen. Er zit een aansluiting bij voor de waterkraam en met de kraam vul je heel eenvoudig de ballonnen. Niet te vol natuurlijk, maar als ze gewoon goed gevuld zijn dan is het alleen nog een kwestie van even schudden. Zorg dus dat je een emmer of wasmand hebt waar je de waterballonnen in kunt opvangen. Het vullen en eraf schudden ging heel makkelijk en de kinderen vonden het echt geweldig. Klaar voor het gevecht!

bunch-o-balloons

Zo vul je #waterballonnen voor een #waterbalonnengevecht als een baas! #bunchoballoons

Een video die is geplaatst door Martine & Sandra, Supermoms! (@supermomsnl) op

Kwaliteit

Net als alle ballonnen zijn ze natuurlijk erg kwetsbaar en er waren er een of 2 bij die een beetje lek waren. Jammer, maar de kinderen merkten daar natuurlijk niets van tijdens het gooien. Wij hebben ervan genoten! Ga jij ze ook eens proberen? Je bestelt de Bunch-o-Balloons makkelijk online!

Heerlijk weer, bbq en #bunchoballoons !

Een video die is geplaatst door Martine & Sandra, Supermoms! (@supermomsnl) op