Deze week een Flashback Friday van een foto die ik gemaakt heb van mijn little boy Rens. Het is een foto waar ik uren naar kan kijken.

Varen

Deze foto heb ik twee zomers geleden gemaakt op de laatste dag van de vakantie. We gingen nog lekker een rondje varen om de vakantie af te sluiten en op de steiger waar we even aangemeerd lagen heb ik deze foto gemaakt. Het weerspiegeld precies Rens zoals Rens is, de foto is dan ook geen geposeerde foto en dat maakt deze zo mooi.

Verdrietig

Toch maakt deze foto mij ook een beetje verdrietig om naar te kijken. Rens is een nogal gevoelig jongetje die zijn leeftijd ver vooruit is. Denkt veel na, ook over dingen waar hij totaal niet over na zou moeten denken. Deze foto laat  dit ook heel erg mooi zien. Hij kijkt heel intens, serieus en eigenlijk ook een beetje verdrietig.

Gelukkig kan hij ook heel vrolijk zijn en schateren van de lach en dan heeft hij de mooiste glimlach van iedereen. Hebben jullie ook  een foto die jullie dierbaar is?