Natuurlijk zegt jouw moeder dat Moederdag niets bijzonder is en dat het iedere dag Moederdag is. En als je zelf mama bent, dan zeg je natuurlijk ook dat je helemaal geen waarde hecht aan deze commerciële dag. Maar laten we nu gewoon eerlijk zijn; deze vijf clichés over het moederdag cadeau zijn gewoon écht waar!

1. Zelfgemaakte tekening

Die zelfgemaakte tekening of geknutselde theezakje van je kleine spruit; het is gewoon echt leuk om dat te krijgen. Vooral als je ziet dat ze er zo trots op zijn!

2. Taart of maaltijd

Als ze wat ouder zijn, dan mag het ‘geknutsel’ natuurlijk wel wat ingewikkelder worden; bijvoorbeeld een lekkere taart, ontbijtje op bed of een zelf gekookte maaltijd.

3. Hightea

Eigenlijk is het best lief als je een hightea cadeau krijgt van de kinderen; ook al weet je dat ze zelf ook heel erg gek op dat lekkers zijn!

4. Stinkerds

Mam, voel je niet aangevallen als je een fles badschuim of parfum krijgt! Dat betekent niet automatisch dat je stinkt, jouw kinderen hebben écht hun best gedaan!

5. Onbetaalbaar moederdag cadeau

Hoe oud je kids ook zijn, quality time en een dikke knuffel blijven het mooiste cadeau voor iedere moeder. Onbetaalbaar!

Meer leuke moederdag cadeaus vind je trouwens hier! Hoe belangrijk vind jij Moederdag?