Ik geef het toe, ik ben dol op tv kijken. Het liefst zit ik de hele avond (en vaak is dat ook zo) op de bank lekker te zappen. Maar wat ik het leukste vind om te kijken, dat lees je hieronder.

How I met your mother

Ook deze serie heb ik op Netflix en is inmiddels te zien op Disney+ gekeken. Het is een comedy serie en gaat over een groep van 5 vrienden die van alles met elkaar mee maken. Het is heerlijk om naar te kijken, ik had de seizoenen dan ook binnen no-time allemaal gekeken. Lekker lachen en soms ook een klein beetje verdrietig, maar vaak ook wel herkenbaar.

The Bold and the Beautiful

Ik durf dit bijna niet te zeggen, maar sinds een jaartje ben ik dit gaan volgen. Vroeger volgde ik As the world turns, maar dat is helaas gestopt en ik miste toch wel een leuke soap. Deze is het dus geworden. Het gaat over het modehuis Forrester Creations en Spencer Publucations. Deze families zijn rivalen, maar ondertussen is iedereen wel een keertje met elkaar getrouwd. De verhaallijnen zijn heel makkelijk te volgen en dat maakt het ook leuk om naar te kijken. Ik vind het heerlijk, even lekker onnozele tv kijken.

Grey’s Anatomy

Deze ziekenhuis serie volg ik al vanaf het eerste seizoen en verveeld mij nog steeds niet. Het gaat vooral om de arts Meredith Grey en haar liefdesleven en de weg om een briljant chirurg te worden. Ze zijn soms meer met elkaar bezig dan met de patiënten, maar dat maakt deze serie eigenlijk zo leuk. Toch zijn de verhaallijnen over de patiënten toch ook wel realistisch en soms ook heel erg triest. Ik zit soms met tranen op de bank te kijken. Grey’s Anatomy is op Disney+ te zien!

Criminal Minds/CSI

Ik hou van misdaadseries. Vind het geniaal in elkaar gezet, want ik heb niet altijd in de gaten wie de moord gepleegd heeft en waarom dat zo is. Bij CSI vind ik het geweldig hoe ze alles onderzoeken, ook al zal het in de werkelijkheid best anders gaan. Van Criminal Minds vind ik het heel erg interessant dat dit altijd vanuit de dader word bekeken, waarom doet hij doet en wat is er gebeurd dat hij dit doet. Dit heb ik altijd al fascinerend gevonden, dus dit pas helemaal in mijn straatje.

Pretty Little Liars

Deze serie is op Netflix te zien. Het gaat over 5 vriendinnen, waarvan er 1 vermist wordt. Een jaar na de vermissing worden de andere 4 meiden plotseling gestalkt en het is nu aan hun om uit te vinden wie dat is. Het is een hele spannende en soms ook ingewikkelde serie, maar ik moest blijven kijken. Ik ben nu in seizoen 6 bezig, die ook bijna afgelopen is en ik kan niet wachten tot de laatste aflevering.

 

Natuurlijk vind ik nog veel meer serie en shows leuk, maar dit is echt mijn top 5. Wat vinden jullie leuk om te kijken?