Iedere vrijdag gaan we even terug naar vroeger… en vandaag gaan wij terug naar As the World Turns! Oh wat een heerlijke soap en wat baalde ik toen het een paar jaar geleden stop werd gezet. Denk je even met mij terug?

Hoe zat het ook alweer

As the World Turns was een Amerikaanse soap die meer dan 50 jaar op tv is geweest!  Als je ook een van de trouwe kijkers was, dan ken je deze namen vast nog wel;) Jack, Carly, Holden, Paul, Craig, Dusty… en zo kan ik nog wel even doorgaan. Om nu even in het kort uit te leggen hoe het ook alweer zat, dat is eigenlijk geen doen! Ik weet nog wel dat Leo wel eens een aflevering meekeek, maar liever had ik dat niet. Hij vroeg dan wie wie was, waarom ze ruzie hadden en ‘had hij de vorige keer geen relatie met die en die?!’ Ja vast wel, maar je moet natuurlijk wel blijven kijken. 🙂

Mooie verhaallijnen

Mooie verhaallijnen vond ik die van Jack en Carly, die hebben heel wat meegemaakt. Wat ik mij ook nog kan herinneren is dat Carly, Emily en Rose oud waren gemaakt door James Stenbeck, kun je dat nog herinneren? Gelukkig hebben we tegenwoordig youtube, als ik hier even een filmpje terugkijk dan blijf ik kijken. Het is net een soap!

atwt2

Bekende mensen

Wist je dat ook veel bekende mensen in As the World Turns meegespeeld hebben? Meg Ryan als Betsy Stewart bijvoorbeeld, Marisa Tomei als Marcy Thompson en  Courteney Cox als Bunny. Een ook Julianne Moore  als de dochters van Bob en Kim Hughes (en dubbelrol, Frannie Hughes/Sabrina Hughes), Lauryn Hill als Kira Johnson, Matthew Morrison als Adam Munson en Kerr Smith als Ryder Hughes. Voor sommige waren het maar een paar afleveringen toen ze een stuk jonger waren; blijkbaar was ATWT ook een mooi opstapje.

Wist je dat?

Wist je dat Carly en Andy zijn in het echt getrouwd, net zoals Katie en Brad? Carly, gespeeld door Maura West, speelt nu in de soap General Hospital. Holden heeft na ATWT een aantal jaren in The Bold and the Beautiful gespeeld.

Keek jij vroeger ook naar ATWT? Wat vond jij het leukste?!