Afgelopen weekend gingen onze gastbloggers Amy, Esmay, Anneloes en Carla naar Disney on Ice! Ze vertellen je graag wat ze er van vinden; lees je mee?

Met de trein

Al een tijdje staat DisneyOnIce.nl op ons wensen lijstje en vandaag was het dan uiteindelijk zo ver. Dus met de trein op naar Utrecht. Door een upgrade coupon van de NS konden we fijn met eerste klas reizen. Dit beviel mijn meiden, mij en oma die mee was erg goed. Vanaf het station was het maar een klein stukje lopen naar de Jaarbeurs Hallen. Voor de ingang liepen we langs de bioscoop Kinepolis waar een aantal figuren van Star Wars buiten stonden, dus snel even een foto gemaakt voor papa die thuis gebleven was.

Kraampjes

Bij binnenkomst stond er een flinke rij al voor de poortjes, maar toen ze open gingen was de rij zo weg. Eerst werden de tassen gecontroleerd en daarna kwamen we het eerste winkeltje al tegen en daarna door de ticket controle. We waren lekker op tijd omdat we rustig wilden winkelen. Ze hadden zeker leuke producten van Disney. De kraampjes en eetgelegenheden waren ruim opgezet waardoor het niet druk aan voelde. Voordat de show begon natuurlijk nog even naar het toilet en op zoek naar ons plekje. De vakken waren duidelijk aangegeven dus dit koste niet veel moeite. Door de verschillende trappen konden we makkelijk naar ons plekje komen. We zaten best wel boven in, maar de ijsbaan was goed zichtbaar.

De show begint

De spanning voor de show werd goed opgebouwd, door aan te geven hoe lang ging duren tot de show begon. Mijn meiden waren op van de zenuwen in afwachting wat er ging komen. De show begon gelijk spetterend met veel schaatsers op het ijs. Snel daarna kwam Mickey en Minnie al snel op het ijs om de show te starten met daarbij snel Donald Duck en Goofy. Een leuke opening waardoor ze gelijk onze volledige aandacht hadden. Daarna vielen we van de ene verbazing in de andere. Alle favorieten kwamen op de het ijs en we hebben heel erg genoten.
Toen Maui met zijn zeilbootje het ijs op kwam varen had ik twee glunderende dames naast me zitten die alleen maar groter werd toen Vaiana op het ijs kwam.  De pauze na een uurtje show was welkom zodat we snel even naar het toilet konden gaan. Helaas lange rijen voor het toilet waardoor niet iedereen op tijd terug was voordat de show weer begon. Je moet dus echt gelijk gaan, als je wilt.

Onze favoriet

Na de pauze vielen we ook weer van de ene verbazing in de andere, met Belle en het Beest en Frozen. Bij ons, en waarschijnlijk vele anderen, waren dit onze echte favorieten! Wij vonden het een prachtige show met veel bekende liedjes die zowel jongs als oud mee konden zingen. Toen Ariel op het ijs kwam met alle bekende liedjes was het voor mij weer even terug in de tijd. Ook knap hoe ze de verhalen, met een iets gewijzigde verhaallijn, in zo’n korte tijd helemaal kunnen vertellen.

Nog een verrassing

Mijn meiden dachten toen de show over was dat het voor ons ook klaar was, maar ze wisten nog niet van onze verrassing. Er was een Meet and Greet geregeld waar wij aan mee mochten doen. Dus de spanning was nog niet voorbij, vooral een hot item met wie mogen we allemaal op de foto. De verrassing was groot toen Vaiana het ijs op kwam varen en we mochten met haar op de foto. Mijn jongste heeft haar nog snel even een high five gegeven. Stiekem hoopten we dat we ook met Elsa, Anna en Belle op de foto mochten, maar dat komt misschien wel een andere keer. De foto met Vaiana krijgt de foto een mooi plekje bij ons in huis.

We kijken terug op een hele leuke middag met een mooie show waar wij zeker nog wel eens naar toe willen gaan in de toekomst! Wil je ook een bezoek brengen? Dat kan nog tm 29 december 2019 in Utrecht. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl Bekijk hier ook de verschillende prijzen.