Als je even wilt ontspannen met de kinderen, dan is zwemmen echt een heerlijke manier. Voor alle leeftijden! Als ze wat kleiner zijn dan dobberen ze natuurlijk vooral wat rond en als ze wat ouder zijn dan verzinnen ze steeds iets nieuws!

Lekker zwemmen

Eigenlijk doen wij het veel te weinig; zwemmen met de jongens. Alec zit wel op zwemles, maar daar vind hij dus geen bal aan. In het begin vond ik dat wel raar, want hij is gek op zwemmen! Nog steeds, maar zwemles vind hij dus gewoon niet leuk. Maar als Alec en Ryan mogen kiezen wat we gaan doen; dan is het steevast ZWEMMEN!

Eigen zwembad

Zwemmen is ook het belangrijkste van de vakantie, zonder zwembad is het voor die jongens eigenlijk ook geen vakantie. Twee jaar geleden zijn wij naar Orlando vakantie geweest, naar Disneyland, LEGOland en nog meer leuke dingen die Orlando biedt. Die jongens hebben de tijd van hun leven gehad, maar als je vraagt wat het leukst was? Het zwemmen! Nu moet ik wel toegeven dat we een prive zwembad in de tuin hadden, maar dat terzijde haha.

winactie zwembroek

Winactie

Bij zwemmen hoort natuurlijk ook een mooie zwembroek! En komt dat even mooi uit; wij geven 2x een superleuke zwembroek van Far Out weg! Hoe je kans maakt? Reageer even op dit berichtje met de maat waarin je de zwembroek zou winnen! Onder alle inzendingen verloten wij 2x een zwembroek. Meedoen kan tm 27 maart aanstaande. Doe je mee?!