Ben ik eigenlijk helemaal geen kleuren mens, mijn favo kleuren zijn, wit, beige/zand en zwart, vond ik dat voor de kamer van mijn zoon wel wat saai. Ben je benieuwd hoe ik er wat kleur aan toegevoegd heb?

Nadenken

Enige tijd geleden heb ik Rens zijn kamer al gewit, dat was hard nodig en het leek mij zo lekker licht. Dat was het ook wel, beetje te licht. Eigenlijk gewoon een beetje saai. Na wat neuzen en speuren op internet ben ik naar de bouwmarkt gegaan en daar eens gekeken naar de verschillende kleuren.

Groen

Rens zijn kamer mag niet te vol zijn, dat is voor hem niet prettig. Dus het oogt al gauw wat leeg aan. Mijn oog viel al steeds op een groenige kleur. Lekker stoer, niet saai, maar zeker niet druk. Uiteindelijk is de keus gevallen voor de verf van VT Wonen genaamd Army Green. De naam zegt het al, legergroen. Lekker stoer dus.

kijkjeindekamervan

Hele kamer

Om nou al zijn muren helemaal groen te verven vond ik ook niet, maar op Pinterest zag ik regelmatig voorbij komen dat ze een muur maar half geverfd hadden. Dat wil ik ook. Zo gezegd, zo gedaan. Ik had op marktplaats ook nog een paar stoere stapelbare kisten gekocht, waar ik een klein kastje van gemaakt heb voor naast zijn bed. Ook de light box van A little love Company kon ik niet weerstaan.

kijkjeindekamer5

Met een paar kleine aanpassingen is het nu een frisse, stoere, maar vooral rustige kinderkamer geworden. Hij is in ieder geval heel blij met het eindresultaat!