Vorige week maakte Kinepolis bekend op 23 en 24 november een speciaal Kids Weekend te organiseren voor alle Frozen fans. Goed nieuws; wij kunnen ook echt niet wachten!! En wij zijn niet de enige; de interesse is zo groot, dat de bioscoopketen de kaartverkoop heeft vervroegd naar 26 oktober.

Frozen sfeer

Kijken jouw kinderen al reikhalzend uit naar deel 2 van Disney’s filmsucces Frozen? Vanaf 20 november zijn de zusjes Anna en Elsa weer op het witte doek te zien! Kinepolis nodigt alle (toekomstige) Frozen fans uit om mee te gaan op avontuur op 23 en 24 november. Tijdens het speciale Kids Weekend dat de bioscoop dan organiseert, zijn er verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Frozen-sfeer. In Breda kun je zelfs schaatsen op een 60 m2 grote schaatsbaan (schaatsen inbegrepen)!

Over Frozen 2

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met haar zusje Anna, vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.

Met kinderen naar de bioscoop

De kans is groot dat veel jonge kinderen deze film willen zien; Anna, Elza en Olaf zijn tenslotte heel erg populair! Ga je voor het eerst met kinderen naar de bioscoop? Bekijk hier onze tips voor een bioscoopbezoek met kinderen.

Praktische info

  • Wat: Kids Weekend: Frozen 2
  • Wanneer: zaterdag 23 en zondag 24 november
  • Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Speelduur: nnb
  • Ticketprijs: Regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,-
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.
  • Meer info