Als je ons wat langer volgt, dan is het je misschien wel eens opgevallen dat wij wel Disney fans zijn. Behoorlijke fans! En daarom staat ieder jaar een bezoekje aan Disney On Ice op ons verlanglijstje. In december is het weer zover; van 11 t/m 29 december komt Disney On Ice Magisch IJsfestival naar Rotterdam en Utrecht. Een bijzondere uitje mogen wij dit jaar met jou delen; hoe fijn!  Je maakt namelijk kans op toegangskaarten; en zelfs een Meet & Greet met de sterren uit de show!

Over Disney On Ice Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen. Duik “Diep in de Zee” en beleef een een fantastisch optreden van Sebastiaan in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt met de pittige Rapunzel en laat je betoveren door Disney’s Belle en het Beest.

 

Goed te weten

Data: van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.
Tickets:
– Rotterdam: vanaf € 16,50, Family Packs vanaf €71
– Utrecht: vanaf € 18,50, Family Packs vanaf €80
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Winactie

Goed nieuws; je maakt kans op 4 Zilver tickets voor zaterdag 21 december om 15.30 uur in Jaarbeurs Utrecht. Dat is leuk met het gezin! En er is meer; aansluitend zal er een Meet & Greet plaats vinden. Daar wil iedereen toch kans op maken?

Meedoen kan tm 31 oktober, zie ook de voorwaarden onder aan de pagina.

Hoe doe je mee?

Meedoen kan heel makkelijk; reageer op ons bericht op Facebook en laat ons weten wat jouw favoriete Disney liedje is!  Zorg je er ook voor dat je ook onze Facebookpagina hebt geliked?

(hier volgt fb bericht)

 

 

Voorwaarden

 ALGEMENE SPELVOORWAARDEN DISNEY ON ICE TICKET GIVEAWAY

 

 1. Deze algemene spelvoorwaarden (de Spelvoorwaarden) van Supermoms.nl (de Organisator), gevestigd aan Gouwe 50, Nieuwerkerk ad IJssel, zijn van toepassing op het kleine promotionele kansspel Disney On Ice ticket giveaway dat zal plaatsvinden van 16 oktober 2019 (de Actie).
 2. Deelname aan de Actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de Spelvoorwaarden niet accepteert, moet u niet deelnemen aan de Actie. De Organisator behoudt zich het recht voor Deelnemers (zoals gedefinieerd onder spelvoorwaarde 4) van de Actie uit te sluiten in geval van schending van deze Spelvoorwaarden.
 3. Aan de deelname aan de Actie worden door de Organisator geen kosten verbonden.
 4. Deelname aan de Actie staat open voor iedere persoon (een Deelnemer) die 18 jaar of ouder is en zich via Facebook in de genoemde actie periode hiervoor heeft aangemeld.
 5. Uitgesloten van deelname zijn personen jonger dan 18 jaar en werknemers (of hun directe familie) van organisator of van enige andere onderneming die beroepsmatig betrokken is bij deze wedstrijd
 6. Op 2 november 2019 wordt uit alle Deelnemers één willekeurige prijswinnaar (de Prijswinnaar) getrokken en worden de volgende prijzen verdeeld (de Wedstrijdprijzen): 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival op zaterdag 21 december om 15.30 uur met een waarde van € 31,50 per ticket inclusief een Meet & Greet met characters uit de show.
 7. Eventuele bijkomende kosten en arrangementen zijn niet inbegrepen in de Wedstrijdprijzen. Dit omvat eventuele reisarrangementen (waaronder parkeren) en reiskosten, en kosten voor accommodatie.
 8. De Organisator kan de Wedstrijdprijzen vervangen door prijzen van een vergelijkbare waarde.
 9. Prijswinnaars worden via Facebook op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wedstrijdprijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.
 10. Op de Wedstrijdprijzen kan tot en met 15 november 2019 aanspraak worden gemaakt door de Prijswinnaars. Na deze datum vervalt iedere aanspraak op de Wedstrijdprijzen van rechtswege. Organisator behoudt zich het recht voor om voor de betreffende Wedstrijdprijs in dat geval een andere winnaar aan te wijzen.
 11. Persoonsgegevens van Deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Organisator.
 12. De Organisator kan de door de Deelnemer bij inschrijving verstrekte persoonsgegevens delen met derden ten behoeve van de uitvoering van de Actie en de uitreiking van de Wedstrijdprijzen.
 13. Prijswinnaars moeten bereid zijn om deel te nemen aan relevante publiciteitsacties rondom de Actie.
 14. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de Organisator te allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de Actie worden deze Spelvoorwaarden niet ten nadele van de Deelnemers gewijzigd.
 15. De Actie mag door de Organisator op ieder moment worden gewijzigd, geschorst, ingetrokken of beëindigd.
 16. Op deze Spelvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Deze Spelvoorwaarden zijn opgesteld met inachtneming van de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014 (de Gedragscode). Organisator handelt in overeenstemming met deze Gedragscode.
 17. In de gevallen waarin deze Spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door de Organisator.
 18. Voor vragen of klachten omtrent de Actie kan schriftelijk contact worden opgenomen met de Organisator via info@Supermoms.nl of per post op het volgende adres: Gouwe 50, Nieuwerkerk ad IJssel