De laatste hoor je er zoveel reclames over, dat wij het zelf maar eens wilden testen… ontbijten bij de Mc! Je kan elke dag tot 11:00 uur genieten van een heerlijk ontbijtje en dat gingen wij op een saaie zondagochtend maar eens proberen!

Het ontbijt

Toen ik 20 jaar geleden bij de McDonalds werkte had je ook al een ontbijt; maar dat was niet echt bijzonder. Tegenwoordig zou dit dus veel lekkerder moeten zijn! Je hebt bijvoorbeeld een ontbijtje met een McMuffin, met een versgebakken eitje en bacon, yoghurt met krokante muesli of vers afgebakken croissant met een heerlijke verse Jus of Smoothie.

Ons ontbijt

Wij kozen voor een Ontbijt Menu, Bacon & Egg Het ontbijt menu bestaat uit een McMuffin naar keuze in combinatie met een warme en koude drank. Zelf had ik appelsap met warme chocomelk, maar koffie of melk kon ook. Als extra kozen wij voor de volkoren pancakes en McMuffin Sausage & Egg.

Onze mening

Laat ik beginnen met de volkoren pancakes; die vond ik niet zo speciaal. Een beetje koud ook, dat scheelt misschien. Maar gewoon niet zo lekker. Mijn jongste vond ze trouwens wel heerlijk; dus smaken verschillen haha. De McMuffin Bacon & Egg was verrassend lekker! Ik ben geen culinair recensent, maar hij was ook gewoon lekker! Hetzelfde geldt voor de McMuffin Sausage & Egg. Wel apart; het smaakt als een worstje en dat is het natuurlijk ook. Maar dan plat en rond! De croissant was ook prima, gewoon zoals een croissant moet zijn. Al met al was het echt een heerlijk ontbijtje!

Geslaagd

Al met al vonden wij het een zeer geslaagd ontbijt! Niet voor iedere week, maar gewoon af en toe. Als je toch onderweg bent of omdat het leuk is. En dat wij dit echt vinden blijkt uit het feit dat wij er afgelopen weekend weer waren. Papa was een paar dagen op reis en zou luxe gaan ontbijten in het hotel. Het McDonalds alternatief vonden wij dus wel verdiend. De jongste ging dit keer weer voor de pancakes; die hij dus echt lekker vond. De oudste voor de McMuffin Bacon & Egg en ik voor de McMuffin Sausage & Egg. Gewoon lekker!

Heb jij wel eens bij de Mac ontbeten?