Cadeautjes krijgen is altijd leuk, maar cadeautjes geven is bijna nog leuker. Zeker als je het inpakt met net een beetje extra aandacht. Ik vind het heerlijk om het origineel in te pakken!

Origineel

Ik speur graag het internet af naar leuke ideetjes, die niet heel moeilijk zijn om te doen, maar er wel heel erg leuk en feestelijk uitzien. Vooral op Pinterest kom ik de leukste dingen tegen. Zo ook dit idee. Dit is een Schleich paardje, wat op het moment bij mijn dochter en haar vriendinnen erg hot is. Maar ik vind een paardje geven een beetje saai en los geld erbij doen is het ook net niet. Toen kwam ik dit dus tegen. Ik heb hier een heel klein doosje gebruikt, daar heb ik nog wat geld ingestopt. Het doosje ingepakt en dit op de rug van het Schleich paardje gebonden. Net even anders dan anders, zie hierboven.

Boek

Een boek is altijd makkelijk om in te pakken, het is groot en recht. Maar beetje saai dus. Bij dit cadeau heb ik gekozen voor neutraal inpakpapier. Ik dit vind sowieso een superleuk inpakpapier en heb ik vaak wel een paar rollen van op voorraad. Verder heb ik wat touw, vlaggetjes en twee kleine knijpertjes gebruikt. Dit maakt het net even af.

schleich-paardje

Pinterest

Hieronder nog een paar hele leuke ideeën die ik nog niet zelf heb kunnen proberen, maar zeker een keer ga doen. De foto’s komen van Pinterest en het is zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen voor wat leuke ideeën.

Ben je trouwens benieuwd hoe Martine haar cadeaus inpakt? Kijk hier naar haar supersnelle oplossing voor cadeaus inpakken 😉