Tv kijken, het is soms best even lekker als de kinderen rustig tv zitten te kijken. Maar om eerlijk te zijn kijk ik liever niet mee, want wat zijn sommige tv programma’s toch vervelend! Dit is mijn top 5!

1. Masha en de Beer

Met stip op nummer 1, Masha en de Beer! Wat een vreselijk irritant meisje is die Masha en waarom tolereert Beer haar eigenlijk? Vooral Ryan (4) is gek op deze serie; hij kan er geen genoeg van krijgen! Hij kijkt het meestal op Netflix, dus ik kan ook niet zeggen dat het niet op tv is. Maar als ik in de buurt ben, dan kijkt hij maar wat anders!

2. Mouk

Naast Netflix kijken wij hier ook Disney Junior; op zich een heerlijke zender. Alleen, Mouk hadden ze wat mij betreft niet in hoeven kopen! De serie gaat over Mouk en Chavapa die allerlei avonturen over heel de wereld mee maken. Op zich heel interessant, maar ik vind Mouk gewoon vervelend! De kinderen vinden het gelukkig ook niet zo leuk, dat scheelt weer!

3. Kabouter Plop

Echt, alle respect voor Gert en Studio 100, maar Kabouter Plop is echt vreselijk naar mate je ouder wordt! Dat merk je trouwens ook bij kinderen; Alec van 6 wil hier echt niet meer naar kijken! Plopperdeplop!

4. Dora

Dora is hier heeel weinig gekeken en gelukkig maar! Als ik het meisje alleen al zie, dan wil ik de tv uitzetten!

5. Oggy en de kakkerlakken

Oggy en de kakkerlakken doet mij een beetje denken aan Tom en Jerry, maar dan met Oggy en kakkerlakken! Dat zegt toch al genoeg 🙂 Niet voor de kinderen; zij vinden het geweldig en liggen de hele tijd in een deuk….

Welke tv serie vind jij echt vreselijk?