Door Twinkebelle zag ik deze tag, die zij weer via Fleur heeft gedaan. Omdat ik sinds kort het blog samen met mijn zus doe, moest ik deze tag natuurlijk wel invullen! Die van mijn zus Martine hebben jullie pas al kunnen lezen, nu die van mij. Graag vertel ik je over mijn zus én mijn broer! Lees je mee?

Hoe heten jouw broers en/of zussen? Hoeveel jaar schelen jullie?

Ik heb een zus, Martine en zij is 5,5 jaar ouder en ik heb een broer, Gert-Jan en hij is 3,5 jaar ouder.

Hebben jullie speciale bijnamen voor elkaar?

Nou, eerlijk gezegd heb ik geen bijnamen voor mijn broer en zus. De namen afkorten zou wel  kunnen, al was mijn moeder daar altijd fel op tegen. Dus dat doe ik eigenlijk niet bij ze. Ik vind het ook niet klinken als ik eerlijk ben.

Wat is je leukste herinnering met elkaar?

Mijn leukste herinnering van mijn zus is dat ze mij altijd mee op stap nam. Ook mocht ik vaak komen logeren, dat vind ik heel stoer dat ik al een zus had die al op zichzelf woonde. Wat we het meeste deden, lekker naar de bioscoop of gewoon thuis een filmpje kijken.

De leukste herinnering aan mijn broer, hij was vroeger niet de makkelijkste thuis en ik weet nog heel goed dat hij huisarrest had gekregen. Hij mocht niet naar buiten, maar zijn vrienden mochten wel bij ons komen. En ik weet nog heel goed dat ze dan allemaal om de tafel zaten te kaarten. Echt super gezellig vond ik dat.

Wanneer hebben jullie elkaar voor het laatst gesproken?

Mijn zus heb ik zaterdag nog gezien en vandaag nog ge-appt en mijn boertje heb ik een week of twee geleden voor het laatst gezien.

Hebben mensen wel eens gedacht dat je een tweeling vormde met je broer of zus?

Nee! Daar kan ik heel kort over zijn. Ik lijk nog het meeste op mijn broer, maar een tweeling…nee!

Hoe vaak zien jullie elkaar?

Dat verschilt eigenlijk per maand. Al zie ik mijn zus nu wel een stuk vaker nu we samen aan dit blog bezig zijn. Mijn broer zie ik ongeveer 1x per maand.

Noem een talent van je broer of zus.

Mijn zus is echt een kei met computers en in deze tijd waar de technologie per dag veranderd is dat natuurlijk superhandig. Zelf heb ik dat gen niet ge-erft helaas. Maar gelukkig helpt ze mij altijd als dat nodig is. Mijn broer is enorm handig, ook dat gen heb ik niet ge-erft, maar dat lijkt me super als je goed met je handen kunt werken.

Wat zou je ooit graag doen met je broer of zus?

Wat ik graag zou willen doen met mijn zus? Natuurlijk dat Supermoms een enorme hit wordt en dat we wereldberoemd ermee worden 😉
Met mijn broertje lijkt het mij wel leuk om een keer een ritje mee te rijden in zijn vrachtwagen, is toch een belevenis op zich lijkt mij.

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze tag te lezen! Die van Martine hebben jullie al kunnen lezen, dus kijk en vergelijk.  Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als jullie de tag overnemen; laat je het dan even weten in de comments?