Door Twinkebelle zag ik deze tag, die zij weer via Fleur heeft gedaan. Omdat ik sinds kort het blog met mijn zus doe, moest ik deze tag natuurlijk wel invullen! Graag vertel ik je over mijn zusje én mijn broertje! Lees je mee?

Hoe heten jouw broers en/of zussen? Hoeveel jaar schelen jullie?

Ik heb een broertje en zusje, Gert-Jan en Sandra. Gert-Jan is 2 jaar jonger als dat ik ben en Sandra 5,5 jaar jonger. Ik ben dus de oudste thuis!

Hebben jullie speciale bijnamen voor elkaar?

Zoals je al eerder kon lezen, ik hou echt niet van bijnamen! Dat komt waarschijnlijk ook door mijn moeder; als iemand anders onze naam afkortte, dan zei ze altijd ‘ik heb lang gedacht over die naam, hij/ zij heet…!’. Duidelijk toch? De naam van mijn broertje kort ik dus ook nooit af, terwijl hij best een lange naam heeft. Mijn zusje daarentegen noem ik regelmatig ‘San’. Zij is een van de weinige mensen bij wie ik regelmatig een afkorting gebruik!

Wat is je leukste herinnering met elkaar?

Oh, dat is lastig! Van mijn broertje herinner vooral dat we veel ruzie maakten haha. Maar af en toe hadden we een dag dat we toch door een deur konden en dan gingen we met de LEGO spelen. Toen was ik een jaar of 8 denk ik, lang geleden. Tegenwoordig doen we ook leuke dingen met elkaar, maar dat vond ik fijn van vroeger!

Van mijn zusje weet ik nog goed dat zij een jaar of 10, 12 was en dat we dan samen ‘op stap’ gingen, zij was toen echt mijn kleine zusje! We gingen vaak naar de bioscoop en zijn ook samen bij de TMF Awards en een concert van The Backstreet Boys geweest. Volgens mij was ik best een gave zus 🙂

Wanneer hebben jullie elkaar voor het laatst gesproken?

Mijn broertje heb ik vorige week nog gesproken en mijn zusje gisteren. Oh en we hebben vandaag ook geappt 🙂

Hebben mensen wel eens gedacht dat je een tweeling vormde met je broer of zus?

Nee! Ik denk dat we wel iets van elkaar weg hebben, in ieder geval de haarkleur (broer bruin, nu grijzig haha). Maar absoluut geen tweeling!

Hoe vaak zien jullie elkaar?

Dat is heel verschillend! Soms iedere week en soms een paar weken niet. We wonen niet echt in de buurt, dus we moeten echt op pad.

Noem een talent van je broer of zus.

Mijn broertje is heel handig! Daar ben ik heel erg jaloers op, hij kan hele mooie dingen maken en is altijd aan het klussen in zijn huis. Dat zou ik ook wel willen.  En mijn zusje heeft een hele goede smaak. Dat klinkt een beetje raar, maar zij helpt vaak als ik de inrichting in mijn huis wil veranderen en ik ga ook graag met haar shoppen. Ze heeft trouwens niet altijd mijn smaak, maar dat terzijde haha.

Wat zou je ooit graag doen met je broer of zus?

Mijn broertje is vrachtwagenchauffeur en het lijkt mij wel leuk om eens een dagje mee te gaan. Geen idee hoe zo’n dag is. En met mijn zusje wil ik graag een heel groot succes van supermoms.nl maken! En dat gaan wij gewoon doen 🙂

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze tag te lezen! Sandra heeft hem nog niet gelezen, ik ben benieuwd wat zij er van vind 🙂 En ik ga vragen of zij hem ook in wil vullen, ik ben benieuwd! Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als jullie de tag overnemen; laat je het dan even weten in de comments?!