Laat ik even beginnen met het feit dat ik gek ben op babyshowers! Ik heb er al diversen georganiseerd, voor mijn zus en schoonzussen, heerlijk om te doen. En ik heb er ook twee gekregen, het is toch altijd weer een verrassing. Vandaar ook mijn inspiratie voor het blog “7 tekenen dat je babyshower onderweg is” hihi. Mijn ervaringen met babyshowers is wel weer heel wat jaartjes geleden, de laatste was ik zelf toen mijn jongste (nu 6) geboren werd. In die 6 jaar is er natuurlijk heel veel veranderd, al blijft men een kraamcadeau geven. Maar superleuk dat ik bij de verrassingsbabyshower van Miriam van MeervanMir mocht zijn!

Door bloggers georganiseerd

Het initiatief voor de babyshower kwam van Linda en Fleur, gewoon om haar te verrassen met haar blogvriendinnen. Tijdens haar vorige zwangerschap kreeg ze wel een babyshower, maar moest deze vroegtijdig verlaten omdat haar vliezen braken… Echt, dat verzin je toch niet he?! Superlief dus dat Linda en Fleur met het idee kwamen én ook heel lief dat Marguerita mij ook uitnodigde! Leuk, omdat het altijd leuk is om andere bloggers te zien en dan helemaal bij zo’n feestelijke gelegenheid!!

De babyshower

Maar goed, de babyshower dus! Miriam wist van niets; zij dacht dat het gewoon een bloggersborrel bij Stan & Co(geregeld door Miss Publicity, waarvoor dank!) zou zijn. Iedereen was ruim op tijd aanwezig en Fleur zou later met Miriam komen. Het is toch best een gedoe om een babyshower te regelen; zo moest de locatie versierd worden en er moesten cadeaus geregeld worden. Maar goed, laat dat maar aan een stelletje bloggers over haha. Tijdens het wachten op het feestvarken (mag je dat zo noemen bij een babyshower?) kwamen alle verhalen van de voorbereiding los; over hoe iedereen zich bijna versproken had en in welke bochten ze zich hadden moeten wringen om hier nu te zijn. Echt genieten; voor iedereen. Zo’n verrassingsfeestje is toch altijd weer een plezier om te regelen, vooral als alle goed gaat!

babyshower cadeau

Verrassing!

En gelukkig ging alles goed! We kregen netjes op tijd dat Miriam in de buurt was en we konden dus allemaal op tijd klaar gaat staan om haar te verwelkomen. Miriam wist niet wat haar gebeurde toen ze binnen liep en iedereen stond met een camera klaar; zo grappig! Het duurde even voordat het kwartje viel; welkom op jouw babyshower!
Het was een hele gezellige shower, zonder spelletjes trouwens. We hebben heerlijk zitten kletsen met elkaar en genoten van de cadeaus die Miriam mocht uitpakken. Echt, de kraamcadeaus worden volgens mij ieder jaar leuker; je zou er bijna nog een kleintje voor nemen 😉

De babyshowercadeaus

Dit waren de cadeaus voor de babyshower!

Miriam, ik hoop dat je hebt genoten van jouw verrassingsbabyshower; volgens mij wel!! En dames, bedankt voor de uitnodiging; hopelijk mag ik nog een keertje mee!!

 

babyshowercadeau