Oh, het is voor mij en mijn zus alweer even geleden, maar wat hebben we destijds genoten van onze babyshower! Gewoon even genieten en verwend worden, met familie en vrienden die om je geven. Om het te organiseren kan het best wel een geregel zijn, maar ik vind dat alleen maar heerlijk.

Denk jij dat je een babyshower krijgt? Tenzij je het heeel nadrukkelijk bij jouw vriendinnen hebt ‘verzocht’, weet je het nooit helemaal zeker natuurlijk. Maar dit zijn wel een aantal tekenen waardoor je weet dat het onderweg is!

1 je man of vriend doet heel zenuwachtig en je mag zijn appjes niet meer lezen

Als je man ineens heel schrikachtig reageert als hij een appje heeft, of als je ze ineens niet meer mag lezen; ga er dan niet vanuit dat hij een verhouding heeft 🙂 De kans is heel groot dat hij gewoon iets leuks voor jou aan het plannen is; zoals een babyshower! Hou het gerust in de gaten, alleen maar grappig om te zien toch?

2 vriendin/ zus maakt een hele duidelijke afspraak

Je zus vraagt of je zaterdag over 5 weken zin hebt om mee te gaan lunchen in de stad… en natuurlijk wil je dat! Aan de andere kant is het ook wel wat verdacht, want jouw zus is nooit zo’n planner en meer van de ‘heb je dit weekend zin’? Als dan ook nog blijkt dat je dat weekend niet kan en zij dan vraagt welk weekend je dan wel kan lunchen… duh 🙂

3 die je wilt zetten wat zeker niet kan

Ok, dus de lunch is verzet, maar die week heb je heel slecht geslapen en voel je je gewoon niet fit. Je kent het vast wel hihi. Dus je zegt dat je liever een andere keer wilt gaan, maar nee, dat kan echt niet! Ze heeft zich er zo op verheugd, jullie hebben elkaar al zo lang niet gezien en ga zo nog maar even door met redenen waarom je de afspraak niet mag verzetten. Logisch hihi.

4 iedereen vraagt tussen neus en lippen door wat je nog cadeau wilt hebben

Al je vriendinnen zijn opeens extra geinteresseerd in jouw uitzet en dan met name wat je nog wilt hebben. En in welke kleur.

5 een van je vriendinnen vraagt per ongeluk in jullie groepsapp hoeveel cupcakes ze moet maken

En je man die dat berichtje ook krijgt, krijgt ineens een heel rood hoofd! Als je het berichtje nog eens terug wilt kijken, dan is het al verwijderd; maar ja, jij hebt het natuurlijk allang gezien!

6 jouw man, die altijd te laat is, wordt opeens heel zenuwachtig als jij toch een ander shirtje aan wil doen ‘we moeten nu echt gaan!’

Op het laatste moment besluit hij jou naar de lunch te brengen, want dat is wel handig. De hele ochtend zit hij al zenuwachtig met zijn telefoon in zijn handen en hij is gewoon niet op zijn gemak. Hij zal blij zijn als het geheim uit is 🙂

7 je komt bij jouw vriendin, zus of moeder aan en ziet allemaal auto’s van familie en vrienden staan

Ja, dat is toch wel de ultime hint; als het dan nog niet gaat gebeuren! Dan is er trouwens ook geen man overboord; maar het is wel heerlijk om verwend te worden met een babyshower cadeau. Geniet ervan!

Heb jij nog tips en trucs om deze lijst aan te vullen? Laat ze gerust als comment achter!