Echt, ik weet niet hoe wij dat vroeger deden, maar ik vind het vreselijk om ‘gewoon’ tv series te kijken! Series die ik dus echt wil kijken volg ik dus op Netflix, anders vergeet ik het gewoon regelmatig. Maar helaas is nog niet alles wat ik wil zien op Netflix aanwezig. Daarom, lieve Netflix, willen jullie deze series regelen!

Gillmore Girls

Jaa… er komt een vervolg op de Gillmore Girls! Oh, wat heb ik genoten van Lorelei en Rory en ik ben zo benieuwd naar het vervolg. Maar ik zou het echt geen straf vinden om eerst nog naar de oude afleveringen te kijken; zodat we weten hoe het ook alweer zat. Gillmore Girls speelt zich af in Stars Hollow, een piepklein dorpje. Zoals bol.com mooi omschrijft; hier wonen Lorelai, in de dertig, en haar tienerdochter Rory – de Gilmore Girls. Lauren Graham speelt de gevatte Lorelai, de manager van de historische Independence Inn en de moeder van Rory (Alexis Bledel). Ze is de beste vriendin, vertrouwelinge en mentor van haar dochter en is vastbesloten om haar te helpen niet de fouten te maken die Lorelai op die leeftijd van het juiste pad af brachten. De kleurrijke inwoners van Stars Hollow en de leden van de familie Gilmore worden door een talentvol gezelschap vertolkt. Harten breken en worden gelijmd, carrières eindigen en beginnen, mensen vallen en staan weer op. Genieten!

Devious Maids

Devious Maidsis een drama-komedie, bedacht en ontwikkeld door Marc Cherry, die je misschien wel kent van Desperate Housewives! De eerste twee seizoenen heb ik via Ziggo On Demand gezien; dat was echt genieten. De serie gaat over De reeks gaat over 4 latina schoonmaaksters in Beverly Hills die werken voor rijke gezinnen in Hollywood. In de eerste aflevering wordt Flora, een van de schoonmaaksters, gruwelijk vermoord in het huis van Evelyn en Adrian Powell (waarna Evelyn vraagt ‘maar wie moet dit opruimen?’ hihi). Alle rijke mensen vinden het niet zo belangrijk is, maar de maids gaan natuurlijk op zoek!
Leuk te weten; Eva Longoria (van Desperate Housewives) is een van de Executive Producers en speelt ook mee in seizoen 4.

The Good Wife

Van The Good Wife heb ik ook al wat seizoenen gezien, maar volgens mij lang niet allemaal! Het verhaal; Peter Florrick  is een voormalige officier van justitie en verblijft in de gevangenis vanwege een openbaar seks- en corruptieschandaal. De serie draait vooral om zijn vrouw Alicia, die terugkeert in de advocatuur om haar twee kinderen te kunnen onderhouden. In de loop van de serie ontdekt Alicia echter dat de geschiedenis van haar echtgenoot zowel voor- als nadelen met zich meebrengt in haar dagelijkse leven.
Leuk te weten; Peter Florrick ken je ook wel als Mr. Big uit Sex and the City!

Once upon a time seizoen 5

Ik denk dat ik niemand hoef uit te leggen waar de serie Once upon a time over gaat; maar wanneer komt seizoen 5 nu op Netflix! Ik wil weten hoe het verder gaat en of Emma inderdaad ‘dark’ wordt. En ook Regina; mijn grote favoriet; hoe zal het verder met haar gaan? Ik wil het weten!

Friends

Ja, ik was verslaafd aan Friends en ken echt heel veel scenes uit mijn hoofd. Een van mijn favoriete scenes is als Ross naar de zonnestudio gaat en hier echt veel te bruin vandaan komt! Of als hij een whitner voor zijn tanden heeft gebruikt, dat hij licht geef in het donker 😉 Friends is ontspannen en mijn dvd box met alle 10 de seizoenen is versleten. Dus… please 😀

Ugly Betty

Ugly Betty, ook zo’n serie die ik wel een tijdje heb gevolgd, maar uit het oog verloren ben. Maar zeker niet uit het hard; ik zou graag nog een keertje overnieuw beginnen. En volgens mij weet ik ook helemaal niet hoe het afloopt met Betty!

Welke serie moet er van jou op Netflix komen?!netflix