5 x waarom wij weer naar Disney on Ice gaan

5 x waarom wij weer naar Disney on Ice gaan

Jippie; Disney on Ice is ook dit jaar weer in Nederland! In 2014 gingen wij voor het laatst (zie hier 🙂  en is het dus weer hoog tijd dat wij nog een keertje gaan, al begrijpt niet iedereen dat. Want het toch steeds weer hetzelfde is? Echt niet! 5 x waarom wij weer naar Disney on Ice gaan

1 Mickey Mouse

We kunnen het er lang of kort over hebben; Mickey Mouse is een hele grote reden. Want je kunt Mickey Mouse niet vaak genoeg zien! Het maakt niet hoe oud je bent, als je Mickey Mouse in het echt ziet, dan krijg je een grote glimlach op jouw gezicht!

2 Ze schaatsen

De eerste keer dat wij naar Disney on Ice gingen vonden ze het vooral spannend om de Disney figuren te zien; dat ze ook nog eens aan het schaatsen waren dat boeide niet zoveel. Inmiddels hebben ze zelf ook een paar keer op de ijzers gestaan enne… dat is nog best moeilijk. En dan bedoelen we gewoon een stukje schaatsen, dan hebben we het nog niet eens over de knappe kunsten die ze uithalen. Genieten!

3 Olaf

De meeste meiden zullen misschien voor Anna en Elsa komen; maar wij komen voor Olaf! Die is zo grappig; je smelt gewoon weg. Het is een verrassing welk stukje er dit jaar is, wij kunnen niet wachten!

4 De liedjes van Frozen

Frozen is misschien niet de Disney film die wij het meest hebben gezien (al staat hij zeker wel in de top 10), maar de cd hebben wij zeker wel het meest afgedraaid. Alle liedjes kennen wij uit ons hoofd; ze zullen “Let it Go” toch wel voluit draaien?!

5 Slinky en Takel

Slinky? Ja, Slinky de hond uit Toy Story 3 (en trouwens ook uit de andere Toy Story films) onze favoriet en aanwezig bij Disney on Ice. Yeah! Bij Cars hebben we ook een duidelijke favoriet; die knotsgekke Takel! Zou hij dit jaar ook weer een stuk achteruit racen op het gladde ijs? Het is sowieso een heel gaaf om alle auto’s op het ijs te zien.

Betoverende Werelden

Het mag duidelijk zijn; Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden! Dit betekent non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen en geliefde ïŹguren uit Disney●Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney●Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. De sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen.

Disney on Ice komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wil je hier ook graag heen? Je maakt kans op 4 kaartjes! Wat je moet doen? Laat hier of op Facebook een reactie achter… en vertel ons ook even voor welke Disney ster jij naar Disney on Ice wilt!
Je maakt kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Let op; kaartjes zijn geldig op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy. Meedoen kan tm 30 oktober; op 31 oktober maken wij de winnaar bekend!

 

 

20 reacties

  1. Stephanie muller

    Van de personages van toy story zouden wij erg blij worden. Mijn meiden waren nooit echt van de prinsesjes…. maar toy story is hier altijd plat gedraaid. Dus erg leuk om mee te kunnen leven met toy story? maar eigenlijk is zo’n show net alles te gek!!!! Disney blijft een bepaalde aantrekkingskracht hebben hoe oud je ook bent!

  2. Marcia Kan

    Wat een enthousiaste blog, klinkt als een superleuke ervaring! Wat zou ik met mijn meiden graag ook een magische avond beleven! Tot voor kort waren ze dol op Anna en Elsa, maar sinds ze pas geleden voor het eerst Cars 1 en 2 hebben gezien zijn ze toch ook fan geworden van Bliksem McQueen. Leuk dat hij er ook bij is op het ijs!!

  3. Eline honders

    Ow wat gaaf!!! Disney on ice is magisch ? Wij zouden gaan vooral voor ariël!!!

  4. Sonja Hubregtse

    Cars ! Het geronk van Cars’ motoren,
    dat is iets wat m’n kids graag horen.
    Dan gaan ze helemaal los
    tijdens het zien van de cross.
    McQueen glibbert en glijdt, we zien hem slippen.
    Maar de auto zal ‘m niet ontglippen.
    Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
    Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
    Ze beleven vast geweldige avonturen,
    Die van ons wel eeuwig mogen duren.
    Robin en Bas zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
    Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
    Laat het winterfeest maar beginnen,
    Hopelijk mogen wij deze kaartjes winnen
.

  5. Manon Holtman

    De meiden hopen echt op Rapunzel! Daarnaast willen ze nieuwe Disney-ster Vaiana ook wel eens op schaatsen zien!

  6. Marange Krouwel

    Jaaa super leuk. Uiteraard voor Bliksem mc Queen en Takel. Duim duim duim

  7. Danielle Noord

    Geweldig!! Frozen’s Olaf! Maar ook Rapunzel en Buzz Lightyear zijn favoriet hier in huis! Ik ga het gelijk delen! #duimen

  8. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven, WAUW <3 Whaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op 4 tickets voor deze GEWELDIGE show, WAUW <3 Ohhh dochterlief gaat echt helemaal GEK worden.. ze is helemaal weg van Frozen.. hoe gaaf zou het zijn om haar hiermee te mogen verrassen, super SPANNEND! Wij zetten alvast een DIKKE, VETTE streep door onze agenda op 15 december 🙂 Je zou dit maar mogen winnen… zou mijn geluk niet op kunnen 🙂 ben echt helemaal ENTHOUSIAST ? ? ? ? ? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor & heb alle stapjes gevolgd…

    ☑ Geliked
    ☑ Openbaar gedeeld

    FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

  9. elisabeth maria martina

    de hele show is magisch mooi, maar anna en elza spannen de kroon
    mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

  10. Patricia Kuijer

    Ik doe graag mee voor mijn dochter, die afgelopen jaar met haar musicalgroep “de kleine zeemeermin” heeft gespeeld en daarin Arista (1 vd zussen) speelde. Dit seizoen heeft ze met haar winterguard groep een show op muziek van “Belle en het Beest”…. Disney is ongemerkt al 2 jaar een rode draad bij hasr hobbies.

  11. Joyce

    Super gaaf. Mijn ventje is helemaal fan van cars en het lijkt mij ook erg gaaf om die op het ijs. Ik ben 4 weken geleden mama geworden van een meisje en ik zou het heel leuk vinden om even alleen iets met mijn ventje te doen zonder mijn meisje. Hij ik zijn papa en beste vriendje. Wat gaat hij dit geweldig vinden

  12. wat een geweldige actie! Wat zou ik onze 2 kleine disneyfans hier superblij mee maken. Genieten van hun favoriete disneyfiguren op het ijs, een echt disneyfeestje. De favoriete disneyfiguren van onze kids zijn Buzz Lightyear (Brent) en Ariel de kleine zeemeermin (Elin). Ik ga in ieder geval heel hard duimen 🙂

  13. Roos

    WIJ gaan voor cars! Ik zou dan ook graag de kinderen van mijn vriendin en mijn vriendin meenemen naar de show want zij zijn ook super fan!

  14. Amber Shiller

    ? Wauw Fantastisch!! ?
    Jullie maken er wel echt een feestje van met deze waanzinnige prijs! ? ? Super leuke actie hebben jullie! ? Ik maak graag kans. ?
    Wij zijn gek op de figuren van Toy Story.
    Ik ga deze actie meteen delen, want dit wil niemand missen! ? Ook al is de kans om te winnen misschien klein, ik ga héél hard duimen dat ik straks de winnares mag zijn. ?? Geliked en gedeeld! ? Weet zeker dat mijn vrienden deze kans ook echt niet willen missen! ? Super spannend.

  15. Esther Dana

    ?Wow wat een leuke actie! ?
    Dit is helemaal geweldig!? Ik zou héél graag kaartjes voor Disney On Ice winnen! ? Ik zou graag gezellig samen met mijn zus en nichtjes gaan. ? Ze zijn fan van FROZEN! Zou heel leuk zijn om ze in het echt te ontmoeten. Deze actie krijgt van mij natuurlijk een ? Ik ga het meteen delen, ? zodat mijn vrienden die nu op facebook kijken ook een kans kunnen maken. ? Nu maar heel hard duimen dat wij de gelukkigen mogen zijn. ??

  16. Tamara Stoc

    Onze lieve zusjes gaan dolgraag kijken naar Elsa en Anna zusjes, daar zijn ze dol op!

  17. Nina Loens

    Ohhhh wat leuk! Wij zijn helemaal fan van Mickey Mouse; die kun je niet vaak genoeg zien!!

  18. Cindy

    Mickeymouse! !!!♡
    Is echt hun favoriet!!

    Zoooo wauw wat spektaculeren gave show zouden mijn meisje Zoooooo te te gek vinden.
    Dit staat op wens lijstje dit is het enige wat ze vroegen .

    Zou geweldig zijn als deze droom werkelijkheid wordt! Elke kind kijkt hier naar uit ook mijn moppie mama doet haar best? voor 100% geliked en openbaar gedeeld.?

  19. Cindy

    #supermom
    Mijn 3 kinderen zullen graag deze megamooie show graag zien.

    Met al die mooie foto’s die ze voorbij zien komen .
    Gaat hun hartje en mama’s hartje sneller slaan.
    Wauww helemaal ENTHOUSIAST wat gave prijs.
    WĂĄt mooi verrassing helemaal betoverend hun favoriete is mickeymouse.
    Maar oudste is helemaal frozen!♡♡♡
    Dag in dag uit blijf het liedje dreunen de oren dansen en springen zullen ze zeker doen.

    Ooooo je maak me hier zooooo megablij mee!! En mijn 3 kindjes mijn trots

  20. Lisanne

    Oooh zo spannend ? Wat zou ik het super vinden om mijn lieve neefje en nichtje te verrassen ❀❀❀❀

Reacties zijn gesloten