Het is nu echt aftellen… de laatste week van de vakantie! Dat betekent ook de laatste week van R. op het kinderdagverblijf, want vanaf volgende week gaat hij naar school!

Naar de bso

Mijn zoontjes gaan al vanaf hun geboorte (of dat ze een aantal maanden waren) naar de kinderopvang bij ons in de buurt. Met hele lieve leidsters, de juffies! A. zit alweer twee jaar op de bso en vanaf volgende week gaat R. dus ook naar school en de bso. En spannende dag, vandaag ging hij wennen!

Wennen voor mama

Best spannend, wennen op de bso! Want op het kinderdagverblijf is hij de grootste en als een van de weinige kindjes 4 jaar. Dat vertelt hij ook regelmatig en hij doet ook veel spelletjes, alleen voor 4 jaar hihi. Maar ja, op de bso zal hij ineens de kleinste zijn! Natuurlijk heeft hij zijn grote broer wel, maar je weet het toch maar nooit. Dus inderdaad, misschien vond ik het vandaag nog wel spannender als dat hij het vond.

Grote broer

A. vond het in ieder geval geweldig; zijn kleine broertje op de bso. Hij zou goed op hem letten en hem overal mee helpen. Liefff <3 Ergens had ik wel verwacht dat ze de hele dag met elkaar zouden spelen, maar dat was niet het geval. Toen ik ze kwam halen zag ik Ryan gelijk; lekker aan het spelen met een meisje wat hij nog van het kinderdagverblijf kent. Heerlijk om te zien! Hij had een heerlijk gehad en alles was goed gegaan. A. had goed voor zn broertje gezorgd, maar ze waren dus ook wel hun eigen gang gegaan. En dat is maar goed ook, zo zal het op school tenslotte ook gaan.

Afscheid van de juffies

Morgen gaat Ryan in principe wel weer naar het kinderdagverblijf, ik ben benieuwd of hij nog wel wil haha. Daarna nog trakteren en dan is hij er echt klaar voor. Een nieuw hoofdstuk in zijn én mijn leven 🙂

PS. Niet vergeten; in september is het de Dag van de Leidsters! Kijk hier tips voor jouw Dag van de leidster cadeau!