De afgelopen was een beetje druk en de komende week wordt eigenlijk nog drukker. Te druk, zal maar zeggen… De hele maand september is eigenlijk wel zo maand; kennen jullie dat?!

Maandag

Als ik in de agenda terugkijk, dan viel het eigenlijk wel mee, maar blijkbaar schrijf ik niet alles op haha. Maandag begon met een heerlijke thuiswerkdag, die ik combineerde met het klusjes in huis. Ik ergerde mij al een tijdje aan de indeling in de kamer van de oudste; dus ik had hem al gewaarschuwd dat ik die zou veranderen. En ja, toen heb ik gelijk maar even een uurtje in zijn kamer opgeruimd haha. Op maandag heb ik altijd een hele waslijst met dingen die ik gedaan wil hebben, en daar neem ik dan steeds 45 minuten voor. Ik zet de wekker en ga na die 45 minuten (en even pauze) weer iets anders doen. Zo blijf ik productief! Heb jij ook van die trucjes?
‘s Avonds gingen de heren weer naar de basketbal training en deelde ik met een andere moeder de loten voor de Grote Clubactie uit. Ja, die begint ook alweer bijna!

Dinsdag

Dinsdag was eigenlijk wel een relaxte dag; gewoon een werkdag voor ons en de mannen gingen naar school en de bso. Ze hebben sinds kort een gymleraar op school en de gymles vonden ze weer erg leuk!

Woensdag

Woensdag is meestal een vreselijk drukke dag, zo ook deze woensdag. We begonnen natuurlijk om half 9 op school en daarna gingen Leo en ik, samen met Alec, naar logopedie. Alec heeft zichzelf op de een of andere manier een verkeerd trucje aangeleerd met praten, en nu moet het afgeleerd worden… En dat gaat wel even moeite kosten…

9 jaars prik

Daarna ging ik werken tot de jongens uit school kwamen. Alec moest ‘s middags zijn 9 jaars prik halen, spannend! Ach, die jongen was zo zenuwachtig; ik had wel medelijden met hem. Om hem wat af te leiden mocht hij een Donald Duck uitkiezen, die hij ook kon lezen in de wachtkamer. Hij koos voor de Duckspecial over Schotland; waar hij vorig jaar ook zijn spreekbeurt over heeft gehouden! De Donald Duck als afleiding was trouwens helemaal niet nodig; want dit was echt lopende band werk! We hebben hooguit 3 minuten hoeven te wachten, waarna hij op een stoel moest zitten. Aan beide kanten zat er een vrouw en aan de voorkant. Terwijl zij hem een beetje afleiden, gaven beide andere dames in 1x de prik; dat was wel even schrikken! Maar het was lang niet zo erg als hij dacht, eigenlijk was het een makkie! Hij heeft er gelukkig niet veel last van gehad!

Donderdag

Donderdag moesten wij vroeg op; want Alec moest weer naar de dokter, om 7.45u dit keer. Hij heeft een moedervlek die ik niet helemaal vertrouw, dus daar wilde ik even naar laten kijken. Gelukkig vond de dokter dat hij er prima uit zag. ‘s Avonds had ik een vergadering van de winkeliersvereniging. Ik vind het nooit zo erg; maar september zit wel helemaal vol met vergaderingen…. Deze dag kwam ik er ook achter de de Plus een nieuwe spaaractie heeft; met Disneykaartjes. Mij helemaal op het lijf geschreven haha, dus we zijn gelijk even langs geweest. Helaas had ik niet veel nodig en kreeg je het boek alleen bij besteden vanaf 25 euro. Beetje jammer.

Vrijdag

Eigenlijk keek ik al de hele week uit naar vrijdag; ik had namelijk een afspraak met mijn favoriete kapster! Ik had al veel eerder gemoeten, maar het kwam er steeds maar niet van; ken je dat?! Nu was ik vastbesloten om er niets tussen te laten komen en mijn haar is weer heerlijk onder handen genomen. Mijn kleurtjes is weer lekker fris (lees, grijs weg) en mijn coupe ook weer. Ik heb nogal dik haar, leuk hoor , maar ook erg warm. Het moet dus altijd goed uitgedund worden. Ik ben ook weer helemaal uitgepraat bij de kapster; ik vind het echt wel een uitje en wilde dat ik het vaker kon doen! In de middag moest ik ook nog flyers bij onze winkeliers uitdelen, zodat iedereen gelijk mn nieuwe coupe kon zien haha. We waren pas weer laat thuis en daarom haalden we pizza bij Domino’s; moet soms kunnen!

Zaterdag

Dit was een spannende dag; met de eerste basketbalwedstrijd van het seizoen! Alec vond het spannend omdat het weer de eerste was én Ryan deed ook voor het eerst mee! Dat vond ik zelf ook wel spannend hihi, want je weet het natuurlijk nog. Ze hebben allebei heel erg goed hun best gedaan; zo trots! Alec heeft een paar keer gescoord; want altijd leuk is. En Ryan scoorde ook bijna! Hij gooide alleen over het bord heen en zo het publiek in. Mijn ventje hihi.
In de middag had ik een kinderfeestje dus was ik weer anders druk, het gaat allemaal zo snel.

Zondag

Vandaag konden we lekker uitslapen; niet dat die jongens dat deden hoor haha. Leo wel 😉 Om half 11 moest ik met Ryan bij zwemles zijn; pffff…. ‘s Middags moest Leo weg en deden ik en de jongens rustig aan. Alec wilde heel graag een taart bakken en verveelde zich ik beetje, dus ik stelde voor dat hij dan zelf maar naar de winkel moest fietsen om alles te kopen. En dat wilde hij wel! Best spannend; want het is toch wel 15 minuten fietsen, minimaal. Maar ja, als je taart wilt hihi. Hij pakte zijn rugzak en naam zijn telefoon en geld mee. Hij reed om 15.00u en ik zal toegeven; ik heb iedere 5 minuten wel naar de klok gekeken! Oh en ik heb het geluid van mijn telefoon heel hard gezet en een paar keer gecontroleerd. In gedachten gebeurden er wel wat ongelukken, maar om iets voor 16.00u kwam hij netjes weer aangereden. Met een rugzak vol lekkers hihi. Zo… loslaat momentje.

Lekkere taart

Met die taart ging hij vervolgens heerlijk aan de slag; dus als toetje hebben wij genoten van een heerlijke stroopwafel taart!! Op naar de komende week; met wederom een vergadering, een ladies night, gesprekken op school en nog veel meer leuks!!