Inmiddels alweer de tweede week van oktober; over een maandje ben ik jarig! En niet zomaar jarig; ik word 40 jaar. Later meer daarover haha.

Twee jaar

De week begon zoals alle weken; de kids weer lekker naar school en voor mij een thuiswerkdag. Ik zou niet meer de hele week thuis willen werken (dat heb ik ook jaren gedaan), maar die ene dag is mij wel heilig! Vandaag was ook wel een speciale dag; want twee jaar geleden openden wij onze winkel!! Nu is op maandag de winkel dicht, maar we kregen wel een mooie én heerlijke taart om het te vieren!!! ‘s Avonds weer naar basketbal, waar ik weer lekker kon bijkletsen met wat ouders 🙂

Verdere werkweek

Een drukke dag in de winkel op dinsdag en donderdag; ik had zelf veel op mijn lijstje staan en er waren veel mensen in de winkel. Het was natuurlijk ook echt een heerlijke dag en dat merk je dan wel. In de winkel ging ik aan de slag met het voorbereiden van een nieuwe winactie en ook gaan wij cadeaus inzamelen voor gezinnen die geen Sinterklaas kunnen betalen. Een mooi initiatief, toch? Ik heb veel kunnen doen; dat is toch wel erg fijn.

Werkzaamheden in de straat

Wij wonen in een doodlopende straat; lekker rustig dus. Helaas verzakt het hier nogal en nu moet alles opgehoogd worden…. heel de straat gaat dus open. Van de week zijn ze begonnen met alle bomen en struiken weg te halen; want anders kunnen ze niet ophogen. Daarna gaat heel de straat open; hellup. Van het begin tot het einde is toch best wel een stuk lopen als alles open ligt; vooral als je heel veel boodschappen bij je hebt. Ik zie er nu al tegen op….

Woensdag

Woensdag is altijd zo’n dag met 100 afspraken bij ons. Dat begon met de kinderen wegbrengen naar school, waarna ik zelf naar de dermatoloog moest. De vlekken in mijn gezicht zijn weer wat erger, dus dat is wel balen. Het was een korte afspraak en eigenlijk moest ik ook nog bloed prikken. Qua tijd kwam dit niet uit, want ik moest om 9.30u ook weer in de winkel zijn. Hier werkte ik tot half 12 en in de middag ging ik gezellig met die jongens naar het Super Mario en Sonos Party. Superleuk, maar ook druk en uit Amsterdam gekomen gingen wij gelijk weer door naar de basketbal training. Die duurt tot 19.30 en om 20.00u begon mijn volgende vergadering van de winkeliers alweer. Lekker druk dus……

Ingemaakt worden…

Het weekend begon met een basketbalwedstrijd van de jongens; en oh, wat werden wij ingemaakt! Dat gebeurt gelukkig niet vaak en de jongens baalde echt als een stekker. Grappig om te zien hoe verschillend kinderen zijn; de jongste ging op een gegeven moment op het veld liggen en riep ‘ik doe niet meer mee hoor!’. Euh…. het schaamrood stond wel even op mijn kaken… De oudste is heel fanatiek en baalde waarschijnlijk nog wel meer. Hij ging er niet bij liggen, maar was wel zo gefrustreerd dat hij riep dat de tegenstander vals speelde en de scheidsrechter partijdig was… Daar was ik het wel een beetje mee eens, maar ja, dat hoor er ook bij he… Het was echt een les, zal maar zeggen….

Genieten

Verder was het een rustig weekend. We moesten nog wel werken in de winkel, maar verder konden wij heerlijk genieten van het mooie weer. Leo heeft eindelijk alles van het zwembad opgeruimd; dus onze tuin is weer lekker groot. Ook werden alle banden even opgepomd door de jongste; dus we kunnen er weer even tegen aan. We keken ‘s avonds een filmpje met de jongens; Mean Girls. Alec vindt deze films steeds leuker en ik ben de kinderfilms wel een beetje zat. Zondag hadden we een verjaardag en we konden heerlijk in de tuin zitten. Wat een genot!!

Heb jij ook zo genoten van het weekend?!