Online shoppen, het is niet altijd wat ik wil, maar soms is het gewoon zo makkelijk! Vooral omdat mijn mannen thuis ook echt geen zin hebben om te winkelen en ach, zelf ben ik ook meer een plezier shopper. Webshops zijn daarom toch wel heel handig; dit zijn webshops waar ik echt niet zonder kan!

Bol.com

Heel cliche, maar bij Bol.com bestel ik regelmatig. Ze hebben er gewoon veel én meestal is het snel in huis. Toch ook wel fijn, want ik ben meestal van het laatste moment.

Lidl

Ik kom heel graag bij de Lidl, maar eigenlijk ligt het een beetje uit de route. Gelukkig hebben ze sinds kort de Lidl shop online; heerlijk!

HEMA

De Hema is ook al zo’n klassieker; ik kom er gewoon graag! Van alle stationary word ik trouwens ook gewoon hebberig!

Albert Heijn

Mijn eerste online bestelling bij Albert is echt al ruim 15 jaar geleden; zover terug gaan wij! Wij hebben een tijdje niet kunnen bestellen vanwege werkzaamheden in de straat en man, dat was toch een ellende. Ik vertelde al eerder over mijn relatie met onze Albert; en ik kan niet niet zonder!

Your Surprise

Als je een beetje hip voor de dag wilt komen, dan verras je iemand met een gepersonaliseerd cadeau. En het grootste én snelste aanbod hebben ze bij YourSurprise; ideaal!

 

Ken je deze webshops trouwens ook? Bristol, Ritel, KwantumZeeman, Amazon; Kwantum, Leenbakker en nog meer favorieten!