Disney+, PrimeVideo, Pathe Thuis en zelfs het misschien onbekende Withlove; ik kijk er graag films en series op! Eerlijk is eerlijk; er zijn heel wat series online te bekijken, maar ik mis er toch nog ook wel een aantal. Bijvoorbeeld deze series!

Update: van serie 3 is inmiddels het eerste seizoen te zien op Prime Video!

 

1. This is Us

Ken je de serie This is Us al? De eerste vier seizoenen heb ik bij Prime Video gekeken en ik kan niet wachten om de rest van de seizoenen te kijken! In de V.S. is het zesde (en laatste) seizoen net van start. Het goede nieuws is dat ik nog twee seizoenen heb om mij op te verheugen, maar ik ben ook zo benieuwd!
This is Us gaat over een gezin met een drieling. Tijdens de geboorte van deze drieling komt er een baby’tje te overlijden, terwijl op dezelfde dag er een baby’tje ter vondeling wordt gelegd in het ziekenhuis. Het mooie aan deze serie is dat er 3 verschillende tijdlijnen zijn; een van toen de drieling klein is, een als ze een tiener zijn en een in de huidige tijd. Later in de seizoenen komen er flashback en wordt er ook naar de toekomst gekeken.
Ik vind het een schitterende serie; met herkenbare verhaallijnen die mooi in elkaar overlopen. De geadopteerde baby is een donker jongetje, die in een wit gezin op groeit. Het meisje is in de huidige tijd veeel te dik, met alles wat daar bij komt kijken. Het andere jongetje is een bekende acteur geworden en heeft ook veel prive problemen.
Mandy Moore en Milo Ventimiglia (die je kent als Jess uit Gillmore Girls) spelen de ouders en het is al heel bijzonder om hen in alle leeftijden te zien. Echt een favoriet van mij, hopelijk kan ik de laatste twee seizoenen snel kijken!

2. White Collar

Ken je de serie White Collar? Een heerlijke serie; ik zou hem graag nog eens met onze oudste terug kijken. De serie gaat over oplichter en vervalser Neal Caffrey. Na is opgepakt door de FBI agent Peter Burke, maar na een aantal jaren ontsnapt hij uit de streng beveiligde federale gevangenis. Hij wordt weer opgepakt door Burke. Dan stelt Caffrey voor om Burke te helpen andere criminelen op te pakken als onderdeel van het programma voor zijn vervroegde vrijlating. Een bijzondere combinatie, maar ze worden zelfs vrienden. Kan dit wel goed gaan?
De serie is met Jeff Eastin en Matt Bomer, die je misschien wel uit Magic Mike kent. Ook speelt Tiffani (Amber) Thiessen mee, die je natuurlijk kent uit Saved by the Bell! Ook Willie Garson speelt een belangrijke rol. Hem ken je als Stanford Blatch in Sex and the City. Hij overleed een paar maanden geleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

3. Gossip Girl

Oh ik heb genoten van Gossip Girl en zou dit graag nog eens terug willen zien! Gossip Girl gaat over een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die ertoe doet dan Gossip Girl?
Het speelt zich af in een tijd dat de echte smartphones er nog niet waren; nu zou het nog veel erger zijn. De verhalen over Serena, Blair, Dan, Nate en Chuck waren echt genieten!

4. Samantha Who

Samantha Who? gaat over Samantha Newly die in coma raakt na een ongeluk met de auto. Na haar coma heeft zij last van geheugenverlies: ze herinnert zich niets meer uit haar verleden. Ze herkent haar moeder niet meer, weet niet waar ze werkt en zelfs niet meer hoe ze met de auto moet rijden. Het klinkt treurig, maar eigenlijk was het een grappige serie. Samantha moet haar leven weer op orde krijgen, maar komt tot de ontdekking dat ze helemaal niet zo’n leuke vrouw was. Ze ziet haar coma dan ook als dé kans om een nieuwe start te nemen en haar fouten uit het verleden weer goed te maken. Vooral met haar ex-vriendje!
Samantha wordt gespeeld door Christina Applegate; die wij natuurlijk allemaal kennen uit Married With Children en Dead to Me!

5. When Calls the Heart

When Calls the Heart is te zien op Netflix, maar helaas niet alle delen. Zo jammer; ik wil weten hoe het verder gaat! De serie gaat over Elizabeth Thatcher, een jonge onderwijzeres die in een kleine voorlinieplaats in Canada komt te wonen. Bij de mijn daar in de buurt was een zware explosie, waardoor veel inwoners hun familie zijn kwijt geraakt. Op het zelfde moment komt er ook een nieuwe mountie in het plaatsje. De serie speelt zich begin 1910 af en het is genieten om te zien hoe dingen anders gingen. Uiteindelijk komen er ook nieuwe ontwikkelingen, zoals de telefoon en de auto. Het dorpje is in rep en roep; zo leuk om te zien. Maar uiteindelijk gaat het om de liefde van Elizabeth Thatcher. Hopelijk zijn de laatste seizoenen ook snel op Netflix (of ergens anders) te zien!!