Hallo 2022, hallo januari! Na een toch wel matig 2021, heb ik heel veel zin in in 2022! Ben je benieuwd waarom? Lees dan gezellig mee!

Film estafette

Ok, het begint weer met een lockdown, dat is wel zuur. Wij hadden ons verheugd op een kerstvakantie met leuke uitstapjes zoals de bioscoop en lekker uit eten gaan. Maar goed, met een beetje omdenken komen wij natuurlijk ook nog een heel eind. Wij zijn met een film estafette begonnen; en wij komen een heel eind met de films op Disney +. Maar ook Pathe Thuis heeft pareltjes online staan; die bij onze estafette goed van pas komen!

Goede voornemens

Ik las pas ergens dat goede voornemens helemaal niet werken, lekker motiverend aan het begin van het nieuwe jaar! Maar toch heb ik wel wat todo’s op mijn 2022 lijstje staan; mag dat wel? Zo ben ik pas begonnen met de podcast van Structuur Junkie en hier wil ik mee aan de slag gaan! De planner is in huis en ik ben aan het oefenen. Oefenen, zul je denken? Voor zo’n chaoot als ondergetekende is structuur nog best een ding; dus keep me posted!

Fotoboeken maken

Een ander goed voornemen is het maken van nieuwe fotoboeken. Ik vind dit geweldig om te doen, maar eigenlijk neem ik er te weinig tijd voor. Ik plan het nu in (jaja, in mijn Structuur Junkie planner!!) zodat ik het niet kan vergeten. Heerlijk toch!

Opruimen

En dan nog een goed voornemen; alle rommel in huis uitzoeken! Daar zijn wij vorig jaar al een heel eind mee gekomen, maar het kan zeker nog een stukje beter. Balen dat de Action dicht is ivm de lockdown, maar gelukkig je wel online bestellen en afhalen!

Online cursus

Onze oudste is ook weer goed aan het nieuwe jaar begonnen; met een Bomberbot cursus. Dit is zijn tweede die hij in de vakantie doet, 4 dagen van 10.00-14.00 online. Hij vindt het geweldig en aangezien wij toch geen uitjes kunnen doen, vind ik dit een betere besteding dan de hele dag YouTube kijken…

Uitjes

Aan het eind van de maand staat er een bezoekje naar de Dolly Dots op het programma, ik ben benieuwd of het door gaat met alle maatregelen. Het zou wel erg leuk zijn in ieder geval. Ook willen wij graag naar de film; we zijn zo benieuwd naar de Spider-Man film!