Het is je misschien wel opgevallen; ik ben de laatste tijd een beetje stil. En daar baal ik best een beetje van… Tijd voor een kleine update; lees je mee?!

Druk

Het is natuurlijk heel cliché, maar de reden dat ik wat stil ben, is omdat ik het druk heb. Te druk! De feestperiode is natuurlijk voor iedereen een drukke tijd, maar voor mij extra druk door eenkadovoor.nl. Tel daarbij een nieuwe LEGO winkel op, en het wordt natuurlijk nog een stukje drukker! Zo druk, dat ik van de week zelfs een telefonisch interview met een radiostation moest afslaan, omdat ik niet kon op het tijdstip wat zij wilde. Balen!

Nog even onder het mes

Natuurlijk wil ik niet in herhaling vallen, maar het was dus al een drukke periode 😛 En alsof dat niet genoeg was, moest ik ook nog onder het mes! Nou ja, volgens mij zijn er trouwens weinig messen aan te pas gekomen hihi, maar ik moest wel geopereerd worden. Zo’n 5 weken geleden had ik namelijk mijn eerste niersteen aanval; vreselijk! Het verhaal zal ik bewaren voor een ander blog; maar het was dus niet leuk. Na een aantal keren bij de arts geweest te zijn, bleek dat de niersteen zo groot was dat hij er onder narcose uitgehaald moest worden.

In het ziekenhuis

Zo, daar schrok ik wel even van! Ik dacht aan de keren dat de amandelen van mijn zoontjes eruit gehaald werden en vroeg ‘maar ik mag dan wel dezelfde dag naar huis?’. De arts schudde zijn hoofd en vertelde dat ik in ieder geval een nachtje in het ziekenhuis moest blijven. Omdat nierstenen natuurlijk niet echt goed voor je zijn moest de operatie eigenlijk zo snel mogelijk gebeuren, maar helaas was er pas 2 weken later een plekje… Inmiddels is mijn ‘steen‘ eruit; je leest er hier meer over.

Iets meer rust

Inmiddels zit Sinterklaas erop; ik verwacht dat de meeste mensen het afgelopen weekend hebben gevierd. Dat betekent weer een beetje rust… en dat is wel weer fijn! Oh en dat betekent ook weer wat meer blogs van mijn kant 😉

Enne… hoe is het verder met jou?!