Twee weken geleden kon je bij VT wonen meedoen aan een wedstrijd. Op vtwonen.nl je mocht je huis inrichten (online natuurlijk) voor een bedrag van precies van 10.000 euro. Een voorjaarshuis moest het zijn, lekker licht en luchtig. De winnaar zou dan alle spullen krijgen die zij in haar winkelwagentje had geplaatst. Zien wat ik onder andere gekozen heb?

Tafels

Het is wel een droom die uitkomt, ongegeneerd shoppen zonder je druk te maken over de prijs. Lijkt me zo leuk om dat eens in het echt te mogen doen. Maar wie weet gebeurd dat nog eens. Ik begon mijn zoektocht naar een nieuwe tafel, niet dat ik die nodig heb. Maar ik ben gek op nieuwe tafels. De ronde vormen trekken mij op het moment erg aan en dus keek ik naar een mooie ronde eettafel. Gelukt, hup in mijn winkelwagentje. Daar hoorde ook nieuwe stoelen bij, ik zag ik paar mooie. Dus gelijk 6 ervan in mijn wagentje geplaatst. Ik kwam ook een heel leuk rond salontafeltje tegen, die zou ook wel erg mooi staan bij ons. Hup, ook erbij gedaan. Al maanden ben ik op zoek naar een mooi vloerkleed, het kleed wat wij nu hebben liggen is niet echt mooi meer. Ik kwam een hele mooie tegen bij VT wonen, zou prachtig staan bij de nieuwe salontafel.

vtwonen

 

Kids

De kamer van Rens was nog niet helemaal naar mijn zin, dus daar ben ik even heerlijk voor gaan zitten. Als eerste een nieuw bed, met zo’n huisje eromheen en lades om zooi in op de bergen. Ook een mooie kast en een paar mooie accessoires erbij. Dit keer in een kleurtje, beetje blauw/groenachtig. Helemaal leuk en heel erg stoer. Voor Vera kwam ik nog een heel leuk twijfelaar bed tegen, dus ook maar in mijn wagentje gelegd en nog steeds zat ik niet aan de 10.000 euro.

vtwonen2

Het leek zo makkelijk, 10.000 euro is echt een hoop geld. Er kwam gewoon geen eind aan, maar uiteindelijk is het gelukt. Na veel passen en meten kwam ik op precies 10.000 euro uit en ook nog binnen de tijd. Moest voor 24.00 verstuurd zijn. Helaas heb ik niet gewonnen, maar wat was het leuk om te doen. Lekker neuzen en niet echt op de prijs letten. Ik heb mij in ieder geval prima vermaakt met het shoppen en dromen. En wie weet word het nog eens werkelijkheid…

Weet jij welke producten je zou kiezen?!