Op de site van mamaliefde kwam ik deze omgekeerde-bucket-list-tag tegen. Leuk, nu eens een lijst met dingen die ik al gedaan heb in mijn leven.

1. WAT IS JE BURGERLIJKE STAAT?

Mijn burgelijk staat is getrouwd. Op 27-10-2005 heb ik mijn ja-woord gegeven aan de liefde van mijn leven. Het feit dat ik iemand gevonden heb die ondanks al mijn eigenaardigheden van mij blijft houden vind ik nog steeds bijzonder. Dat we nog maar heel lang samen mogen blijven.

2. HEB JE GESTUDEERD?

Ja, ik heb gestudeerd. Niet op de universiteit, maar een mooie MBO opleiding. Een echte typische student ben ik ook nooit geweest. stappen was niks voor mij. Maar mijn papiertje is binnen en dat is het aller belangrijkste voor mij.

4. WELKE LANDEN HEB JE BEZOCHT?

Nou, niet veel. Ik ben totaal geen reislustig type. Het liefst blijf ik in de zomervakantie ook thuis. Wel geniet ik er van om een weekje naar de sneeuw te gaan, daar maak je mij het allergelukkigst mee. De landen waar ik geweest ben, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Spanje en Gran Canaria.

5. WAT IS JE DUURSTE / GROOTSTE AANKOOP?

Een eigen huis is toch wel het duurste wat ik ooit gekocht heb, al heb ik dit niet alleen gedaan natuurlijk. Ook een auto kopen is niet echt goedkoop. Qua kleding is dat denk ik een jas, die koste 150 euro. Voor mij een hele uitgave.

6. WAT HEB JE OOIT GEGETEN DAT JE NIET SNEL WEER ZAL ETEN?

Hmm, eerlijk gezegd kan ik mij niks bedenken. Ik probeer blijkbaar geen  gekke gerechten.

7. WAT HEB JE ALS PUBER GEDAAN, WAAR JE MISSCHIEN LIEVER NIET MEER AAN TERUGDENKT?

Ik heb altijd het idee dat ik niet zo’n moeilijke puber was. Mijn broer en zus waren veel erger, in mijn ogen. Haha, dat mijn ouders daar toch iets anders over denken daar kan ik niks aan doen. Het ergste mij als puber ooit is overkomen is dat ik een patiënt ooit ben kwijt geraakt. Ik was een jaar of 18 en deed de werken en leren opleiding voor Verzorging. Wat er precies gebeurd is weet ik niet meer, maar als ik er aan terug denk krijg ik weer het schaamrood op mijn kaken. Ik heb de patiënt gelukkig wel terug gevonden, het is dus goed afgelopen.

8. WAT IS JE LEVENSINSTELLING / MOTTO?

Een motto heb ik niet. Mijn levensinstelling is: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Geniet van alle kleine dingen, het leven is mooi!

9. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP, OP PROFESSIONEEL VLAK?

Als kind was ik een heel verlegen meisje, wat bijna niks zelfstandig durfde. Door mijn werk in de thuiszorg is dat wel veranderd en daar ben ik toch echt wel trots op!

10. NOEM DRIE DINGEN DIE JE HEBT GEDAAN WAARVAN JE VERWACHT DAT NIET IEDEREEN DAT HEEFT GEDAAN.

  1. Op mijn 19e mijn eerste huis gekocht, samen met mijn man (toen nog vriend). Terwijl al mijn vrienden gingen stappen, studeren was het bij mij al huisje, boompje, beestje. Waar ik geen seconde spijt van heb gehad!
  2. Mijn vriendin was bij mijn bevalling van mijn dochter. Zij is kraamverzorgster en heeft de kraamweek ook onvergetelijk gemaakt. Heel bijzonder dat ze dat voor ons wilde doen.
  3. Samen met mijn dochter heel vaak paard gereden. We hadden beide een verzorgpony en genoten hier ontzettend van!