Ok ok, het was even balen dat Frozen niet meer op Netflix te zien is, maar volgens mij is verder juist een groter Disneyfeest geworden! Met deze films namelijk; lees je mee?

Rapunzel

Ik heb het gevoel dat veel mensen de film Rapunzel niet kennen, maar wat een heerlijke film is dit! Echt een van mijn top favorieten; ik denk dat ik hem al zeker 30 keer gezien heb, soms met de kinderen hihi. De dvd is dus helaas gesneuveld; komt dat even mooi uit dat hij nu op Netflix is! De film Rapunzel heeft hele fijn humor; je ligt steeds in een deuk. De verhaallijn vind ik heel onverwachts; echt genieten.

Binnenste Buiten

We schreven het al eerder; de Disney Pixar film Binnenste Buiten (Inside Out) is op Netflix! Een heerlijke film, wel met een serieuze toon vind ik zelf. We hebben hem in de bioscoop gezien en inmiddels ook al een paar keer op Netflix.

Belle & het Beest

Jaaa… Belle & het Beest is op Netflix. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik deze film als kind heb gezien, volgens mij is het een van de alltime favoriete van Sandra. En hier thuis ook, al is het Beest toch altijd wel een beetje eng. Ze kennen de film eigenlijk al uit hun hoofd, maar het is nog steeds genieten.

De Kleine Zeemeermin

Oh, ik weet nog goed dat ik deze film in de bioscoop heb gezien, daarna kreeg ik prins Erik in mijn Happy Meal hihi. Ook deze film is geen onbekende voor ons, maar het is zo makkelijk om hem via Netflix nog een keertje te kijken! Dit is trouwens mijn favoriete liedje uit de film.

De Prinses en Kikker

Ook de Prinses en Kikker is een leuke film, al vinden de kinderen hem soms wel wat eng. Deze hebben wij dus ook nog niet zo vaak gezien, ik vind het ook niet echt een typische Disneyfilm. Als ik een cijfer zou moeten geven dan krijgt deze film een dikke 7, een mooie voldoende dus en zeker een mooie aanwinst voor Netflix.

Er zijn trouwens nog veel meer Disneyfilms bij Netflix, maar deze zijn volgens mij als laatst toegevoegd. Wat is jouw favoriet?!