Ken jij ze al; de Beanie Boo’s? Zeker wel, misschien weet je alleen niet dat ze Beanie Boo heten. Of Ty Beanie eigenlijk. Dit zijn heerlijke knuffels met van die grote ogen kraalogen met een glitterrand. Ze hebben allemaal een naam en een geboortedatum en hier thuis zijn ze er gek op!

Nooit te oud

Ik weet niet wat het is, maar ik dacht dat ze met hun bijna 8 en 10 jaar toch wel een beetje te groot zouden worden voor knuffels. Ik word er wel eens gek van in ieder geval, al die knuffels. Maar goed, de Beanies zijn een complete familie en je ‘moet’ dus ook de broertjes en zusjes van de Ty Beanie Buddy’s hebben. De Ty Beanie Boo serie bestaat uit zowel babydieren als XL knuffels, ja, zelfs sleutelhangers!  Dankzij de stevige vulling onderin blijft de Ty Beanie Boo ook los gemakkelijk rechtop zitten.

Onze familie

Onze Ty familie bestaat bijvoorbeeld uit bijvoorbeeld Slush; een zacht hondje in wit met grijs en heeft een blauwe glinstering in haar ogen. Ook hebben wij de TY Beanie Boo Dot Knuffel, in regenboogkleuren als ik het zelf moet omschrijven. Het begon trouwens allemaal met Beanie Boo – Pongo en help, nu zie ik dat hij er ook in een XL versie is! De jongste is fan van Zippy het schildpad; zo lief! Ty Beanie Boo Icy en Waddles liggen trouwens ook altijd in zijn bed. Deze TY Payton Flippable Beanie Boo is trouwens ook gaaf, die hebben de jongens nog niet gespot denk ik!

Populair

Het grappige is dat niet alleen ik verbaasd ben dat deze knuffelige rakkers zo populair zijn; andere ouders zijn ook heel verbaasd. Want alle kinderen vinden ze leuk! Dat is dan ook wel weer het mooie, altijd handig als cadeau. Je hebt ze in veel verschillende soorten én maten; waardoor er altijd wel een is in jouw budget.

Wist je dat?

Wist je dat ze pluchen uitvoeringen maken van bekende karakters zoals Minnie Mouse en Peppa Pig? En dat ze in beperkte oplage worden gemaakt, ze hebben een eigen geboortedatum en gaan dus vlot daarna met pensioen. Door de schaarste worden er voor sommige Ty Beanie Boo enorme bedragen betaald, door de echte verzamelaar.

Zijn ze bij jou thuis ook fan van de Beanie Boo? En weet jij hoe ze allemaal heten?!