Zoals ik een tijdje geleden al vertelde, hebben wij een reis zonder de kinderen geboekt, slik! Inmiddels is het bijna zover; als jullie dit lezen zijn wij zelfs alweer bijna thuis! Ik vertel je graag hoe de week voor de reis ging!

Kinderen enthousiast

Ja, zonder kinderen op vakantie, ik vind het toch wel heftig. Want op vakantie wil toch iedereen, dus ook mijn zoontjes! Vandaar dat ik het ook niet echt als een vakantie wil zien, denk ik. We besloten het ze niet te lang van te voren te vertellen, daar hebben ze toch niets aan. Misschien stelde ik het ook wel wat uit, weer dat schuldgevoel he… Ik had allerlei scenario’s in mijn hoofd hoe ze zouden reageren, boos, verdrietig, noem maar op! Maar nee, ze waren heel enthousiast! Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat we niet vrolijk hebben verteld dat wij naar Dubai gaan natuurlijk 🙂 We hebben de nadruk gelegd op het logeren bij opa en oma, of ze dat graag willen voor een paar dagen! Misschien wel vijf of zes dagen! Nou, dat wilden ze wel!

Aan het werk

Gelukkig reageerden ze dus heel enthousiast dat ze wel een paar dagen bij opa en oma wilden logeren! En dat komt mooi uit, want papa en mama moesten werken in Dubai. Geen probleem dus en ze vroegen ook niet waarom ze niet mee mochten. Nee, het ging alleen over het logeren hihi. We hebben ze maar niet verteld hoe leuk Dubai is en dat er een zwembad in het hotel zit. Erg he… Want ik weet zeker dat er veel dingen ook leuk voor hen zouden zijn, maar dat houden we maar even voor onszelf!

Nog een paar dagen

Op het moment dat ik dit schrijf gaan we over twee dagen weg, spannend! Of dubbel eigenlijk, want om eerlijk te zijn zie ik er ook gewoon tegen op. Ook nu heb ik allerlei scenario’s in mijn hoofd over hoe hoe het afscheid zal gaan en hoe ze zich zullen gedragen tijdens de rest van de logeerpartij.
Aan de andere kant heb ik er heel veel zin in! Hoe meer ik mij in Dubai verdiep, hoe meer ik mij realiseer dat het een schitterende stad moet zijn! Leo en ik zijn gek op stedentrips en de laatste is toch al heeel lang geleden! Daarbij vind ik het ook heerlijk om weer een paar daagjes met Leo alleen te zijn, zonder afleiding van Alec en Ryan. Hoe lief ze ook zijn 🙂

Volgende week geef ik een update hoe het was, gewoon in de gaten houden 😀