Inmiddels hebben we alweer een tijdje Disney+… en het blijft leuk! Misschien is het soms nog even zoeken, maar ik vertel je graag over wat pareltjes die wij met de kinderen hebben gevonden.

Aladdin 2019

Met stip op nummer 1; de live action versie van Aladdin staat op Disney+! Eindelijk, al had ik de film stiekem al gekocht, zo gaaf vinden wij hem. (Had ik al opgebiecht dat wij hem 2x in de bioscoop hebben gezien?!) Als je onze review al hebt gelezen, dan weet je ongeveer wat wij er van vinden. Maar eigenlijk moet je de film natuurlijk gewoon zelf kijken, en snel ook.

High School Musical

Ja, de kinderen hebben eindelijk een leeftijd dat ze films leuk vinden die ik ook dragelijk vind; soms zelfs leuk! Ik vertelde de vorige keer al over Descendents en High School Musical is eigenlijk in hetzelfde straatje. Nou ja, soort van haha, een luchtige film met een goed einde en veel liedjes. Alle drie de films staan erop. Mijn jongens vinden het leuk, al willen ze het het liefste wel in het Nederlands kijken. Geen probleem, want dat kan bij Disney+, al kijk ik het zelf liever in het Engels.

Camp Rock

High School Muscial was destijds heel erg populair en uit dezelfde periode stammen de films van Camp Rock. Ik had er eigenlijk nog niet eerder van gehoord, hoewel ik de hoofdrol spelers, de Jonas Brothers en Demi Levato natuurlijk wel ken. Ook Camp Rock is een lekker luchtige film en ook deel 2 staat online. Volgens mij moet er ook een deel 3 zijn, maar die staat er nog niet op volgens mij.

Sister Act

Ok, wij houden dus wel van een filmpje me wat muziek; want wij keken ook samen Sister Act. Oh heerlijk, volgens mij was het een van de eerste films die ik in de bioscoop zag. Dat is dus lang geleden haha. Dat zie je er ook wel aan af, maar dat maakt de film niet minder leuk. De muziek vonden ze wel grappig, maar ze vonden het vooral een spannend film. Over oude films gesproken; ik probeerde ook de Sound of Music met ze te kijken. Daar vonden ze dus helemaal niets aan haha.

Timmy Fiasco: Privé Detective

Vanaf 7 februari op Disney+, de nieuwe film Timmy Fiasco: Privé Detective. De originele titel is Timmy Failure: Mistakes Were Made en het is gebaseerd op het boek Timmy Fiasco. Timmy heeft samen met zijn partner Total, een ijsbeer, Total Failure Inc., een detectivebureau runt in Portland. De klunsige, maar zelfverzekerde Timmy navigeert zich door de wereld van volwassenen. Ik ken het boek niet; maar de trailer ziet er erg leuk uit. Mijn kinderen kijken er naar uit! Zie hieronder de trailer en je weet waarom 😉

Nog meer

De komende tijd worden er natuurlijk nog veel meer leuke films en series verwacht; wij zijn benieuwd hoor. Films die op dit moment op onze ‘lijst’ staan, zijn nog The Game Plan, Get a Clue, Freaky Fridany en Fantastic 4, Silver Surfer. Welke heb jij al gezien?!6