Ook deze week weer wat termen die niets met elkaar te maken lijken te hebben, maar ik mijn leven dus wel! Welkom in een kijkje bij mijn Google zoekopdrachten!

Kleding voor de musical

De oudste zit in groep 8 en zit vol in de voorbereidingen van de musical. Leuk, mama dus ook 😉 We kregen een lijstje voor de muscial verkleedkleding en dat betekende dus zoeken. Ik mag niets verklappen, het is dat hij het zelf niet kon vinden en daarom mama nodig had 😉 Maar er is verkleedkleding besteld!

Afscheidscadeau groep 8

Afscheid van groep 8 betekend ook afscheid van een tijdperk en van een klas! Ik ben een van de klassenmoeders en ben rustig al een beetje aan het bedenken welk cadeau er namens de klas gegeven kan worden. Dan kan ik dat weer met de andere klassenouder opnemen. Ook hier kan ik dus nog niets over kwijt; wat heb ik toch een spannend leven haha. www.myposter.nl

Lekker uit eten

We mogen vanaf dit weekend weer uit eten! Het misschien erg Nederlands van mij, maar voordat wij uit eten gaan kijk ik altijd even bij groupon.nl of vakantieveilingen.nl. Is dat heel krenterig? We hebben nog geen keuze gemaakt trouwens, we weten het eigenlijk gewoon nog niet. Er is zoveel keus!

Bioscoop

Ja, komend weekend is het dan toch zover dat de bioscopen open mogen. Alleen, even tussen ons, ik kon nog niet echt een film vinden waar ik met mijn +1 heen zou willen! Nog even wachten dus maar, het gaat vast goed komen. Voor de jongens zag ik ook nog niet zoveel, alleen de film van Tom & Jerry gaat de jongste echt heel erg leuk vinden. Dat zou hem dus wel eens kunnen worden!

Het zwembad

De zon schijnt; wat een heerlijk weer! Reden voor paniek hier in huis; want het zwembad moet opgezet worden! We hebben een nieuwe ondergrond nodig en eigenlijk alle toebehoren voor het zwembad. Toch wel weer een duur grapje als je het bij elkaar op telt, dus duimen maar dat die jongens de hele zomer veel zwemplezier ermee kunnen hebben.
Vorige week bestelde ik bij Amazon een Pool Voetenbad van Intex, zodat het zwembad wat minder vies wordt.
Van de Wehkamp kreeg ik van de week een kortingscode van €7,50 in de mail, dus daar kocht ik een nieuwe top én Pool power Shock 1kg chloor. De rest moet ik ook snel nog uitzoeken, want hoe warmer het wordt, des te hoger de prijzen!

Nachtje weg

Binnenkort wil ik met onze oudste een nachtje weg. Waarheen maakt eigenlijk niet zoveel uit, als het maar een leuk hotel met ontbijt is. En ik let toch wel graag op de kleintjes, dus ik check altijd eerst websites als groupon.nl, voordeeluitjes.nl en vakantieveilingen. Ik heb mij voor nu georiënteerd; binnenkort nog eens kijken!