Wat is het toch heerlijk om oude foto’s terug te kijken; van die heerlijke vakantie of van dat bijzondere dagje uit! En wat is het toch eigenlijk zonde als die foto’s alleen maar op je telefoon of laptop staan. Toen drukwerknodig.nl vroeg of wij een review wilde maken, twijfelde ik dus ook niet lang. Tijd voor nieuwe herinneringen aan de muur!

Wat een keuze

Ok, herinneringen aan de muur. Maar waar te beginnen? Er zijn twee belangrijke vragen; welke foto of foto’s én welk materiaal. Zelf wist ik eigenlijk gelijk dat het in ieder geval een foto van onze laatste vakantie aan Disneyland Parijs zou moeten zijn. Daarom begon ik eerst de mogelijkheden om aan de muur te hangen. Foto op dibond, forex of plexiglas; het kan allemaal. Zelf een foto op hout of op kurk behoort tot de mogelijkheden bij Drukwerknodig!

Foto op canvas

Ik besluit voor een foto op canvas te gaan. Daar hebben wij ook al een andere versie van hangen en dat gaat echt jaren mee; zo fijn! Verder vind ik het gewoon leuk in de kamer staan, dus dat zit wel goed. Het canvas bedrukken kan op verschillende maten; net wat je liever hebt.  Het wordt gedrukt op een kwalitatief hoogwaardig linnen doek van 100% katoen en het gaat jaren mee.

Welke foto

Eigenlijk komt dan nu de moeilijkste stap in het proces; welke foto wordt het! In 2018/2019 heb ik een Disneyland jaarkaart gekregen voor mijn verjaardag; zo leuk! Dat jaar zijn wij dus heel vaak naar Disneyland geweest en daar hebben wij allemaal hele fijne herinneringen aan. En heel veel leuke foto’s! Eigenlijk is daar niet 1 foto uit te kiezen, dus ik besluit voor een collage te gaan.

Makkelijk bestellen

En dat is geen probleem; ieder product kun je namelijk zelf makkelijk opmaken in de handige online editor. Als je wat meer wilt dan kun je het ook bijvoorbeeld in Photoshop of Canva maken en dit bestand gebruiken. Welke manier je ook kiest; een canvas bedrukken ging nog nooit zo gemakkelijk!

Wachten…

En na het bestellen komt het wachten… Gelukkig niet zo heel lang trouwens; 2 dagen later werd het al bezorgd. Het was goed verpakt, dat is altijd wel fijn. Het uitpakken was een feestje; want hoe zou het resultaat geworden zijn! Wees gerust; heel mooi!