Wat denk jij dat sportschoenen, tv’s en de bioscoop met elkaar te maken hebben?! Dat waren een paar van mijn Google zoekopdrachten die ik deed! Weet je dat mijn zoekopdrachten eigenlijk heel veel over mijn week vertellen? Daarom neem ik je graag even mee in mijn zoekopdrachten!

Sportschoenen

Goed nieuws; binnensporten zijn weer toegestaan! Dat betekent dat onze oudste volgende week weer mag basketballen in de zaal! Dan heeft hij wel nieuwe sportschoenen, basketbalschoenen, nodig; want die andere past hij niet meer. Ik ging online en keek onder andere bij Snipes, JDSports, plutosport.nl en zelf bij de Bijenkorf! Uiteindelijk slaagde ik bij de website van Nike.

Tv’s

Over zo’n 6 weken zijn onze jongens alweer jarig; dus er kan nagedacht worden over een cadeau! De oudste wil graag een eigen tv op zijn kamer en dat vind ik wel een mooi cadeau. Dan hebben wij onze woonkamer ook weer een beetje terug 😉 En ik dacht, met het EK op komst zijn er vast mooie tv aanbiedingen. Ik heb al wat gekeken en het moet in ieder geval een Samsung tv worden, waarschijnlijk een 43 inch. En een smart tv, want hij gaat hem naast gamen vooral voor Netflix, Disney+ en YouTube gebruiken. Ik hou de aanbiedingen dus in de gaten; tips zijn welkom!

Kinderfeestjes

In het verlengde van het verjaardagscadeau; er moeten ook weer kinderfeestjes komen! Voor AR en RJ allebei; altijd een drukke tijd. Voor AR is het het feestje in groep 8, de laatste keer op de basisschool dus!

Bioscoop

Ook heb ik de website van Pathe regelmatig bezocht! Ik dacht namelijk dat naast de pretparken, ook de bioscopen weer open zouden mogen. En een bezoekje aan de bioscoop; dat vond ik wel heel erg toepasselijk bij het weer van dit weekend. Maar helaas, de bioscopen mogen helemaal nog niet open!