De Google Home of de Google Nest is een slimme speaker die je thuis kunt gebruiken om van alles te doen, van muziek afspelen tot het instellen van timers en het krijgen van antwoorden op vragen. Maar wist je dat je ook een aantal grappige dingen kunt doen met de Google Home? Hier zijn een paar ideeën om je dag op te fleuren.

Zet je huisdier aan het werk

De Google Home kan ook worden gebruikt om je huisdier te vermaken. Speel bijvoorbeeld een geluidsspelletje met je kat door het commando “Hey Google, speel kattengeluiden” te geven. Je zult versteld staan hoe je huisdier reageert op de verschillende geluiden.

Maak je eigen grapjes

Wist je dat de Google Home of Nest ook grappen kan vertellen? Maar je kunt ook je eigen grapjes maken door te zeggen: “Hey Google, vertel een grap over [onderwerp]”. Probeer eens een paar grappige grappen te verzinnen en kijk of je vrienden of familieleden ze leuk vinden. Je kunt ook gewoon vragen “Hey Google, vertel een mop”

Maak je eigen geluidseffecten

Laat allerlei geluiden maken, van dierengeluiden tot geluiden van ruimteschepen en explosies. Probeer het eens uit en creëer je eigen geluidseffecten voor een komische noot in je dag.

Maak een karaokefeestje

Met de Google Nest kun je ook karaoke spelen. Zeg gewoon “Hey Google, speel karaoke” en zing mee met je favoriete nummers. Het is een geweldige manier om een feestje op gang te krijgen en plezier te hebben met vrienden en familie.

Zet een timer voor alles

De Google Home kan ook worden gebruikt om timers in te stellen voor verschillende taken. Maar waarom zou je het niet een beetje grappiger maken? Stel bijvoorbeeld een timer in voor hoe lang het duurt voordat je pizza klaar is, en gebruik een grappige stem om het af te spelen wanneer de tijd om is.

Speel een spelletje

De Nest heeft ook een aantal games die je kunt spelen, zoals trivia, Pictionary en zelfs een Harry Potter-spel. Speel een paar rondjes met vrienden en familie en kijk wie de beste score haalt.

Vraag de Assistent  om een tongue twister te zeggen

Vraag  om een tongbreker voor te lezen en probeer het zelf na te zeggen. Het kan leiden tot hilarische momenten met vrienden en familie. Zeg bijvoorbeeld “Hey Google, zeg de zesde zuster Suzy zat te zuchten bij de zee”!

Speel een geluidsspel

Met de Assistent kun je ook verschillende geluidsspelletjes spelen, zoals “Raad het dierengeluid”. Probeer het eens uit en luister naar de verschillende geluiden die de Google Home afspeelt, en raad welk dier het is.

Laat een verhaal vertellen

Vraag de Google Home om een verhaal voor te lezen en luister naar de grappige verhalen die hij kan vertellen. Het zijn vaak korte, grappige verhalen die je aan het lachen maken.

Maak een woordspel

Vraag de Google Home om een woordspel te spelen, zoals “Hangman” of “Word Jumble”. Het is een geweldige manier om je hersenen te trainen en plezier te hebben.

Vraag  om een liedje te zingen

Vraag de Google Home om een liedje te zingen en luister naar de hilarische resultaten. Je kunt vragen om een serenade, een lied over een bepaald onderwerp of zelfs een rapnummer.

Vraag om een grappige video te laten zien

Vraag de Google Home om een grappige video te laten zien en geniet van de lachwekkende inhoud. Je kunt bijvoorbeeld vragen om een video van dieren die rare dingen doen of een compilatie van grappige fails.

Laat een woordgrap te vertellen

Vraag de Google Home om een woordgrap te vertellen en zie hoe het slimme antwoorden geeft. Probeer bijvoorbeeld “Hey Google, vertel me een woordgrap”.

Vraag de Google Home om een soundboard te gebruiken

Vraag de Google Home om een soundboard te gebruiken en geniet van de verschillende geluidseffecten die beschikbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld vragen om een applausgeluid, een boegeroep of een trompetgeluid.

Vraag de Google Home om een grappige stem na te doen

Vraag de Google Home om een grappige stem na te doen en luister hoe het klinkt als een robot, een buitenaards wezen of een grappige accent. Je kunt bijvoorbeeld vragen “Hey Google, praat als een robot”.

Met deze tips kun je jezelf en anderen vermaken met de Google Home of de Google Nest. Probeer ze uit en laat de lachsalvo’s beginnen!