Bij ons is het nog niet zover, maar je merkt wel dat ze wat ouder worden. Hoewel Ballorig nog best leuk kan zijn; ze willen dit echt niet meer als kinderfeestje! Daarom onze tips voor tienerfeestjes!

Lasergamen in het park of de gymzaal

Natuurlijk kun je lasergamen bij een centrum, maar je kunt ook zelf lasergames huren en aan de slag gaan!

Chefkoks

Het is natuurlijk onwijs lekker om je zelfgemaakte maaltijd te koken en daarna op te eten. Maar je kan ook aan al je vrienden en vriendinnen vragen om allemaal iets lekkers te maken. Zo krijg je een hele tafel vol met allerlei lekkere hapjes. Wedden dat deze maaltijd de lekkerste wordt in je hele leven!

Tip: Bespreek van tevoren wat iedereen gaat maken, je wilt natuurlijk niet dat iedereen straks een toetje meeneemt.

In het donker

Voor degene die ons langer volgen en onze blog vaak lezen. Wij hebben het zelf al twee keer gedaan met het team, weet jij al wat? Glow golf! Het zorgt voor een spanning tussen de spelers want de grote vraag is wie gaat er winnen en wie moet het onderspit delven. Het glowgolven is niet alleen leuk vanwege de competitie, maar ook omdat het geheel in het donker is met felle lichtgevende kleuren. Ideaal voor een echt geslaagd tienerfeestje!

Bubbelvoetbal

Je speelt Bubbelvoetbal met grote, doorzichtige Bubbelvoetbal-ballen – een soort grote strandballen waar je in zit, maar dan sterk/stevig – die elke speler aan krijgt en die zijn gevuld met lucht. Dat zorg voor hilarische situaties! Bij Bubbelvoetbal gelden dezelfde regels als bij het reguliere voetbal, met één groot verschil: je mag je tegenstander omvergooien. En dat zorgt voor een hilarisch effect, voor zowel de spelers als de toeschouwers. Deze ballen zijn geschikt voor volwassenen en ook voor kinderen vanaf een lengte van 1,50 meter.

Selfie museum

Zo leuk om een keer met vrienden en vriendinnen te doen!! Het Youseum is echt uniek. Poseer voor foto’s, lach, speel, doe alsof én verken, tijdens een 60 tot 70 minuten durende tour die langs 15 unieke samengestelde kamers gaat met meer dan 25 interactieve kunstelementen. Door het interactieve karakter is het museum een beleving voor jong en oud, wat het een ideaal gezinsuitje maakt tijdens regenachtige dagen. Want echt, niemand is te oud voor een sprong in de reuze ballenbak of om te spelen met 25.000 euro op een pallet met cash.

Je eigen bioscoop

Een filmmarathon met de allerleukste films van nu. Lekker op de bank of de hele kamer vol matrassen met een lekkere bak popcorn erbij! Jummie en wat een hoop plezier. Maak van je filmavond een filmnacht, je bent tenslotte oud genoeg om voor een keertje op te laat op te blijven. Laat iedereen zijn slaapspullen mee nemen en je hebt de volgende ochtend net zoveel plezier als die avond daarvoor. Een filmpje kies je natuurlijk uit via Pathe Thuis, ideaal!

Xtreme Tubing

Het is voor de fun, maar tegelijkertijd pompt de adrenaline door je aderen. Met een snelheid van 50 km/u roetsj je in een opblaasbare autoband over een baan van twee meter breed en 100 meter lang met scherpe bochten naar beneden. De ‘combobochten’ waar je met de band hoog doorheen gaat schroeven de adrenaline nog wat extra op. X treme tubing is echt geweldig!

Naar de gamehal

Behaal zelf de hoogste score of daag je vrienden uit tijdens een potje airhockey, basketballen, racen, flipperkasten, Pac-Man, Mario Karten, life-size Flappy Bird of een van de andere games die in deze moderne “gamecenters” staan te wachten op behendige handjes.

Escaperoom

Helemaal populair en je moet het gewoon ook echt een keer gedaan hebben; een escaperoom! Er zijn zoveel verschillende escaperooms met korting; kijk gerust eens bij ons overzicht!

Dansen tot je niet meer kan

Muziek, lekkere limonade en een hoop mensen. De drie ingrediënten voor het perfecte feestje. Voordat het feestje begint kies je de muziek uit samen met je vader of zet je favoriete cd op. Maak de kamer donker zodat het op een echte disco lijkt en deze vrolijk gekleurde led-lampjes maken het af

Schaatsen

Als je in de winter jarig bent, is dit een super idee! Met z’n allen schaatsen en daarna genieten van een lekkere kop warme chocolademelk. Ben je in de zomer jarig? Dan kan je natuurlijk gaan rolschaatsen of naar de rollerdisco!