Toen ik 30 werd heb ik mijn man laten weten dat ik het wel heel erg leuk zou vinden om een surprise party te krijgen. Eerlijk gezegd heb ik zo lopen zeuren dat het voor mij geen verrassing meer was. Maar het was wel superleuk! Nu werd manlief 40 en ik dacht, laat ik hem nou eens verassen met leuk feestje. Maar dat viel toch wel even tegen.

Liegen

Liegen is niet mijn sterkste kant (wat natuurlijk alleen maar goed is), maar nu moest ik er toch aan geloven. Want ja, anders is de verrassing er snel van af. Als eerste moest ik een aantal knopen gaan doorhakken, welke datum gaan we het vieren, waar gaan we het vieren en wie nodigen we allemaal uit. Normaal overleggen we dat altijd wel samen, maar dat ging nu dus niet. Dus na brainstormen met de familie was dat geregeld.

Uitnodigingen

Nou is het tegenwoordig heel makkelijk om iedereen via de mail of de what’s app uit te nodigen voor een feestje, maar ik ben toch nog een beetje ouderwets. Dus ik wilde een leuk kaartje maken en die versturen. Ook dat viel nog niet mee om verborgen te houden, de kaartjes werden eerst naar ons huis adres gestuurd. Beetje bang was ik wel dat hij dat zou zien, maar gelukkig was de postbode goed op tijd en kon ik het verstoppen. Eenmaal op de post kon ik niet meer terug 😉

Dag van het feest

Het feestje werd bij mijn ouders gevierd en als smoes had ik tegen hem gezegd dat we met vrienden uiteten zouden gaan. De kinderen zouden we dan bij  mijn ouders brengen, zodat wij lekker konden gaan eten zonder kinderen. Eenmaal aangekomen bij mijn ouders, de kinderen en ik waren nogal zenuwachtig, dacht hij dat ze visite hadden. Er stond een fiets die hij niet kende. Hij keek nog door het raam naar binnen en zag wel slingers, maar drong niet tot hem door. Toen hij aanbelde zei ik; oh schat, de plannen zijn gewijzigd. Surprise!!!!! en ik duwde hem naar binnen waar iedereen begon te zingen. Verwacht had hij het totaal niet, had er echt geen idee van dat ik dit voor het georganiseerd had.

Sokken

Mijn man kan nog wel een mopperen op zijn sokken, zitten altijd gaten in en ik geef toe dat ik soms een beetje laks ben om nieuwe te kopen voor hem ( schaam schaam ;)). Dus als gekkigheidje had ik een briefje voor iedereen bij de uitnodiging gedaan met de vraag of ze een paar sokken voor het mee wilde nemen. Zodat hij voorlopig weer vooruit kan. Hihi, daar heeft iedereen goed gehoor aan gegeven, hij had uiteindelijk 52 paar sokken gekregen. Hij moest hier erg om lachen en waardeerde dit zeker.

Hebben jullie ook wel eens een verrassingsfeestje gekregen of georganiseerd? Vond je het ook zo moeilijk om je mond te houden, ik wel namelijk 😉