Er is geen week hetzelfde, en iedere week heeft zijn eigen supermomentjes. Wij vertellen je graag over onze supermomentjes van afgelopen week, overigens in geheel willekeurige volgorde!

Sparen

Deze week kon het sparen eindelijk beginnen; de Angry Birds bij de Plus (6) 😉 Op de foto zie je de eerste aanwinsten van Alec  & Ryan! Martine spaart de LEGO minifiguren van Disney (4), en we hebben het setje compleet! Altijd een leuk gevoel!

Klusje

Deze melding (3) krijgt Martine al een tijdje bij het starten van de nieuwe auto; het begon bij 20.000km. Toch maar snel een afspraak maken 😉

Lekker eten

Tijdens de wekelijkse lunch van Sandra en Martine maakte Sandra yoghurt pannenkoekjes (1); lekker!

Nieuw

Jaaaa, dinsdag was het zover. De nieuwe camera van Sandra (7) kwam binnen. Zo blij als een klein kind op pakjesavond. Even kijken hoe het werkt en dan lekker gaan uitproberen.

En verder…

Martine ging met de heren naar de kapper, zie hier het resultaat (5). Ook ging ze op even naar de Koopgoot in Rotterdam (9); waar de kids wel de hele middag hadden willen blijven bij de fonteinen (dolfijnen genoemd door Ryan 😉 Ook ging Martine gezellig met haar schoonzusje uit eten en naar de film, terwijl de mannen een Wii avondje hadden. Het verslag volgt nog 🙂 En soms maak je gewoon een hele leuke spontane foto van je zoon, zie #8

supermomentjes2