Angry Birds: volgens mij wachten wij er al bijna een jaar op; de Angry Birds komen er aan! In de bioscoop, maar natuurlijk ook buiten de bioscoop! Ben jij klaar voor de Angry Birds?

Angry Birds; de film

Hier wachten wij dus al echt een jaar op! De jongens vinden het spelletje heel erg leuk, hebben ook alle cartoons gekeken en ook al wat Angry Birds in huis. En laten we eerlijk zijn, de trailer ziet er ook wel heel erg leuk uit. Aanstaande zondag gaan we naar de Angry Birds kidsdag van Pathe; het verslag volgt later!

Meet & Greet

En ze bestaan ook écht, de Angry Birds! Pas waren ze in Rotterdam Alexandrium, maar helaas konden wij daar niet bij zijn.

Plus spaaractie

Na het grote succes van vorig jaar met de Minions, komt de Plus dit keer met een nieuwe spaaractie; van de Angry Birds! Jippie! Om eerlijk te zijn doe ik mijn boodschappen bijna nooit bij de Plus, maar voor deze actie dus wel. Ja, zo’n moeder ben ik haha. Bij iedere €15 aan boodschappen krijg je een zogenoemde flowpack met een Angry Bird. Handig; iedere week zijn er 8 actieartikelen waarbij je een zakje extra krijgt. Goed te weten; in ieder zakje zit ook een spaarzegel. Als je tien spaarzegels bij elkaar hebt gespaard en er €4,99 bij betaalt kun je een knuffel kopen. Daarvan zijn er drie varianten: Red, Chuck en Bomb, van ieder twintig centimeter groot. Dat wordt sparen!

En meer

Volgens mij komt er vanaf volgende week ook een Angry Birds spaaractie bij de McDonalds aan en er zijn er vast nog meer! Weet jij welke? Wij houden jullie op de hoogte!